Як окупанти познущались над Казантипом (фото)

Блогер показав вражаючі фото.


Колишній майданчик фестивалю "Казантип", що проводився поблизу села Попівка, але припинив своє існування у зв'язку з окупацією Криму, спорожнів і наразі нагадує "місто-привид". Деякі з його конструкцій покриті іржею, інформують Патріоти України.

Про це пише автор туристичного блогу NordSkif & Co. Блогер також опублікував серію фото покинутого "Міста Z".

Деякі зі споруд "Казантипу" вкрилися іржею

"Запізнився, років так на десять... Ось, що буває якщо відкладати візит на найпопулярніший рейв-фестиваль пострадянського простору дуже довго", – зазначив він.

"Казантип" тепер нагадує "місто-привид"

Судячи із знімків блогера, своєрідні архітектурні споруди та металеві конструкції "Казантипу" зараз забуто. Частина з них вкрилася іржею.

Споруди та конструкції "Казантипу" зараз забуто
Майданчик "Казантипу" в Поповці 2021 року

Як відомо, з 1995 року постійним місцем проведення масштабного рейв-фестивалю був мис Казантип, розташований у північно-східній частині Криму, недалеко від міста Щолкіне і недобудованої Кримської АЕС.

"Казантип" 2021 року
Покинутий "Казантип" під Євпаторією

2000 року "Казантип" провели під Судаком, а вже з 2001 року він "переїхав" до Поповки, що неподалік від Євпаторії.

Після 2014 року "Казантип" не проводився
Востаннє "Казантип" пройшов на території Криму 2013 року

Востаннє фестиваль пройшов на території Криму 2013 року, а в зв'язку з окупацією Криму 2014 року його провели в Грузії. Відтоді "Казантип" не проводився.

Будиночки "Казантипу"
Місце проведення "Казантипу" в Поповці

Як повідомляв OBOZREVATEL, раніше в окупованому Криму розігнали фестиваль, що

Є нюанси: У яких випадках військовозобов'язаних жінок можуть призвати - пояснення юристки

п’ятниця, 10 травень 2024, 3:25

Згідно з новим законом про мобілізацію, норми про те, коли жінка зобов'язана стати на військовий облік не змінились. Жінки, які мають медичну, або фармацевтичну освіту, зобов'язані стати на військовий облік. Про це розповіла юристка Дарія Тарасенко. На...

Українці у Другій світовій: Неймовірна історія галичанина, який отримав найвищі відзнаки кількох країн та особисті подяки двох королів. Дозвіл повернутись додому СРСР не дав

п’ятниця, 10 травень 2024, 2:35

Уродженець Львівської області Василь Циквас не раз проявляв героїзм на фронтах Другої світової, йому висловлювали особисту подяку британський король Георг VI і норвезький Хокон VII. Але на батьківщину українець повернутися не зміг, осів у Шотландії. ....