Який сухпайок більше смакує на передовій - прикордонник порівняв український, іспанський і британський

Українські прикордонники на фронті порівняли вітчизняні сухі пайки й ті, що були передані Іспанією та Великою Британією. Захисники зазначили, що всі три "пройшли прикордонний контроль", передають Патріоти України

Відповідне відео 29 січня оприлюднила пресслужба Державної прикордонної служби України. У ньому прикордонник Максим Несміянов продемонстрував вміст сухайпків (ролик розміщено внизу новини). Так, до складу іспанського входять боби та сардина, проте в ньому не виявилося приборів та хліба.

Британського сухайпка, на відміну від іспанського, вистачає на сніданок, обід і вечерю. У ньому також є ложка-виделка. Зі страв – макарони з пастою, боби, сік, рис, сік і солодощі.

В українському сухпайку є прибори та серветки, а також кава, чай, мед, цукор і сіль. На сніданок – каша гречана зі свининою, галети. На обід – борщ, тушкована картопля з яловичиною та хліб. На вечерю – горохова каша з куркою, хліб і галети.

"Борщ важить 500 г. Якщо розігрівати, то все буде гаразд. Навіть у такому стані він смачний", – розповів Максим.Захисник зазначив, що іспанський сухпай, у якому немає хліба та каші, незвичний для українців. Англійський сухпай також не включає хліба і галетів, але більш звичний, хоча їжа в ньому більш гостра.

"Основний плюс цих сухпаїв – це партнерська допомога союзників, тобто вона є – це добре. Український сухпай інший, він нам ближчий, бо там є хліб, є галети, але, на жаль, не так багато солодощів. Висновок – усі три сухпаї "пройшли прикордонний контроль" і це тішить", – розповів прикордонник.

В Україні хочуть запровадити нове маркування товарів у магазинах та в рекламі: Що зміниться

субота, 20 квітень 2024, 12:29

В Україні запропонували маркувати продукцію брендів, які досі не вийшли з російського ринку. У разі, якщо до законодавства внесуть відповідні зміни, маркування таких товарів стане обов'язковим не лише на прилавках магазинів, а й у рекламі, передають П...

Естонія змінює правила навчання для дітей українських біженців: Що треба знати

субота, 20 квітень 2024, 11:58

Влада Естонії ухвалила закон, що дозволяє виключати зі шкіл та дитячих садків дітей українських воєнних біженців, які покинули Естонію, не повідомивши про це навчальний заклад. Про це повідомила пресслужба парламенту країни, передає ERR, передають Пат...