Йому було лише 20, попереду, здавалось, все життя: Від опіків, отриманих під час підриву автівки на Донбасі, помер вогнеметник ЗСУ (фото)

Учора, 7 черевня, в лікарні помер матрос Руслан Волков Про це повідомляє прес-служба 35-ї окремої бригади морської піхоти імені контр-адмірала Михайла Остроградського, передають Патріоти України.

Причиною смерті стали численні опіки, яких військовик зазнав під час підриву автомобіля на невідомому вибуховому пристрої.

Трагедія трапилася позавчора, 6 вересня, поблизу селища Новгородського, що на Донеччині. Того ж дня в лікарні від опіків помер інший постраждалий вояк.

20-річний матрос був вогнеметником вогнеметного взводу роти радіаційного, хімічного, біологічного захисту військової частини А0216. Бригада висловила щирі співчуття рідним і близьким полеглого: "Вічна пам'ять українському Захисникові!"

Польща готує нові правила для українців із простроченими документами: Що треба знати

неділя, 28 квітень 2024, 21:25

Усі рішення про тимчасовий захист для громадян України, які перебувають у Польщі, включено до окремого закону, передають Патріоти України. За кілька днів польська влада представлять оновлений варіант цього документа, в якому буде враховано рішення уряд...

"Він не уявляє, як можна грати": Чемпіон світу нещадно розніс Мудрика після матчу з Астон Віллою

неділя, 28 квітень 2024, 21:00

Ексгравець Челсі та чемпіон світу у складі збірної Франції Франк Лебеф розкритикував українського вінгера лондонців Михайла Мудрика після гри проти Астон Вілли (2:2) в 35 турі АПЛ. За словами легендарного футболіста, Мудрик погано взаємодіє з партнерам...