Історія успіху: Українка стала зірковим фотографом у США і робить знімки знаменитостей Голлівуду (фото)

Саша Самсонова народилася в Ужгороді. Працювала в столиці України, а п’ять років назад переїхала до США, де працює зірковим фотографом. Сьогодні дівчину знають усюди, а її фотографії використовуються у журналі Playboy, передають Патріоти України.

Самсонова зізнається, що з дитинства мріяла жити в США. Сумує за Україною, але зіштовхнулась із тими реаліями, що на рідній землі таких можливостей у неї б не було.Починалося все з того, що дівчина полетіла в 2013 році в Італію на зйомку кліпу Джона Лендженда і Крісі Тейген і зробила з ними фото. Там і народилася ідея переїхати до Лос-Анжелеса де в планах було зайнятися режисерською кар’єрою.


Переїзд вийшов важким, а перший рік взагалі складним. На дівчину ніхто не звертав уваги і потрібно було про себе заявляти. Вже у США Саші вдалося попрацювати із співачкою Теяною Тейлор, яка випадково побачила роботи дівчини і запросила у якості фотографа. Після шаленого успіху фотосесії до дівчини звернулася команда Кайлі Дженер, а далі зірки почали «сипатися» на дівчину.

Цікаво, що із Кайлі Дженер Саша Самсонова робила і дуже відверті фотографії у стилі «нью». Тут дівчина зізнається, що потрібно, аби зірка відчула довіру до фотографа. Далі до портфоліо відвертих фотографій приєдналося багато інших голлівудських зірок.

Зіркове сімейство Кардаш’ян також клієнти Саші Самсонової. Ужгородка зробила вже більше тридцяти фотосесій лише Кайлі Кардаш’ян, а це десятки журналів та рекламних брендів. Також сімейство Кардаш’ян користуються послугами Олександри, як приватного фотографу і замовляють її роботи для сімейного альбому.


Загалом Саша Самсонова працює і з такими відомими зірками, як Джесіка Альба, Кендал Дженер, Кайлі Дженер, Pink, Сіара. Із першою перед зйомками багато спілкувалися на тему фільмів, а також обговорили професіоналізм режисера Джейсона Камерона, роботами якого Саша Самсонова захоплюється.

"Сталося через укус кліща": Спливли подробиці смерті ексфутболіста збірної України Шершуна

четвер, 28 березень 2024, 14:24

Відомий український футболіст Богдан Шершунпомер 7 січня у Бельгії від раку мозку, до якого призвів укус кліща. При цьому лікарі надто пізно зуміли діагностувати тяжку хворобу, яка спричинила смерть ексгравця національної збірної у віці 42 років, пере...

Водій загинув на місці: На Чернігівщині автівка врізалася в блокпост (фото)

четвер, 28 березень 2024, 13:50

В Чернігівській області 27 березня водій Renault Scenic на виїзді з міста Корюківка врізався у блокпост і загинув. Про це повідомляє обласна поліція, передають Патріоти України. Зазначається, що 23-річний водій автомобіля Renault Scenic не впорався з к...