Хіти тижня. Будні скреп: Жінки по-звірячому вбили підозрюваного в педофілії, але виявилося, що діти "пожартували" (фото)

У Росії жінки жорстоко вбили 48-річного чоловіка, якого дві дівчинки звинуватили в педофілії, він помер в лікарні. Про це повідомляє "НТВ", передають Патріоти України.

Все почалося з того, що 23 серпня жителька Верхньої Пишми попросила тітку колишнього чоловіка взяти до себе двох дочок - трирічну дочку від першого шлюбу і десятирічну дочку свого приятеля. Сама жінка планувала відпочити в компанії друзів.

Повернувшись додому, дівчатка розповіли, що в гостях їх чіпав знайомий тітки. Після цього мати дівчаток покликала двох своїх приятелів і відправилася в їх компанії на дачу, де ніби то все і сталося.

Там вони знайшли чоловіка, якого вважали педофілом, згвалтували його металевою трубою, а потім цією ж трубою проломили йому череп.

48-річний чоловік був госпіталізований, в лікарні йому зробили трепанацію черепа і прооперували стравохід, але врятувати його не вдалося - не витримало серце.

Слідчий комітет порушив кримінальну справу про вбивство з особливою жорсткістю. Мати дівчаток і двох її спільників затримали і відправили в СІЗО. Зараз силовики розшукують ще декількох учасників нападу.

Відзначимо, що за даними джерела видання в силових структурах, інформація про те, що чоловік чіпав дівчат, не знаходить підтвердження. Більш того, тепер діти стверджують, що "це був жарт".

Прогноз невтішний: Наскільки скоротиться населення України до 2051 року - прогноз демографів

п’ятниця, 29 березень 2024, 14:56

До 2041 року населення України може скоротитися до 28,9 млн, а до 2051 року на 25,2 млн. Причиною усьому є демографічні виклики та загрози. Такий прогноз зробив Інститут демографії та проблем якості життя Національної академії наук України, повідомляє...

Багато людей поранені, в тому числі українки: У Німеччині перекинувся автобус з пасажирами (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:55

У Німеччині поблизу міста Лейпциг сталася смертельна ДТП, внаслідок якої загинули чотири людини, ще 29 людей отримали травми. Також серед постраждалих є двоє українок. Про це повідомляє німецьке видання Berliner Morgenpost, передають Патріоти України. ...