Хіти тижня. Єлизавета II ставила умову: Як весілля принца Гаррі і Меган Маркл привело до конфлікту

Перед весільною церемонією, Її Величність наполягала на підписанні шлюбного контракту.

Весілля принца Гаррі і Меган Маркл, яке відбулося два роки тому, привело до конфлікту з королевою Британії Єлизаветою II, передають Патріоти України з посиланням на іноземні ЗМІ.

Колишня актриса неодноразово заявляла про те, що в королівській родині виникла змова проти неї. Перед весільною церемонією, Її Величність наполягала на підписанні шлюбного контракту.

За інформацією Paris Match, онук королеви відмовився його підписувати. Більш того, підготовка до весілля також не обійшлася без конфліктів сім'ї. Єлизавета II прагнула зберегти статки принца Гаррі в разі розлучення з Меган Маркл. Його статки оцінювалися в 25 мільйонів євро.

У разі розлучення Меган Маркл повинна була отримати заздалегідь обумовлену суму. Однак така пропозиція обурила принца Гаррі, адже він заявляв, що планує прожити в шлюбі з дружиною все життя. Крім того, на його думку, шлюбний контракт – образа для Меган.

Естонія змінює правила навчання для дітей українських біженців: Що треба знати

субота, 20 квітень 2024, 11:58

Влада Естонії ухвалила закон, що дозволяє виключати зі шкіл та дитячих садків дітей українських воєнних біженців, які покинули Естонію, не повідомивши про це навчальний заклад. Про це повідомила пресслужба парламенту країни, передає ERR, передають Пат...

Перевірте список! Які українські прізвища означають, що у ваших жилах тече єврейська кров

субота, 20 квітень 2024, 11:47

Багато українців мають родові імена, які походять від назв інших народів, від євреїв також, передають Патріоти України. На правобережній частині України єврейське населення становило значну частку жителів міст. Як пише у своїй книзі "Сучасні українськ...