Хіти тижня. Їм все можна? Продюсер "Кварталу 95" і кандидат у депутати від "Слуги народу" розбив чужу машину і втік з місця ДТП (відео 16+)

У Києві в районі площі Перемоги сталося ДТП: автомобіль Nissan в'їхав в машину таксі. Чекати поліції автовласник-порушник не став, припаркувався на тротуарі і поспішно покинув місце події.

Свідки впізнали водія Nissan. Кажуть, що за кермом знаходився виконавчий продюсер «Квартал 95» і колишній кандидат в депутати від «Слуги народу» Олександр Божков. Запис з місця події призводить Київ Оперативний, зазначають Патріоти України.

Відео містить нецензурну лексику

Польща готує нові правила для українців із простроченими документами: Що треба знати

неділя, 28 квітень 2024, 21:25

Усі рішення про тимчасовий захист для громадян України, які перебувають у Польщі, включено до окремого закону, передають Патріоти України. За кілька днів польська влада представлять оновлений варіант цього документа, в якому буде враховано рішення уряд...

"Він не уявляє, як можна грати": Чемпіон світу нещадно розніс Мудрика після матчу з Астон Віллою

неділя, 28 квітень 2024, 21:00

Ексгравець Челсі та чемпіон світу у складі збірної Франції Франк Лебеф розкритикував українського вінгера лондонців Михайла Мудрика після гри проти Астон Вілли (2:2) в 35 турі АПЛ. За словами легендарного футболіста, Мудрик погано взаємодіє з партнерам...