Хіти тижня. На блокпосту на Луганщині сталися сутички між поліцією та добровольцями, що ідуть у Золоте (фото, відео)

Один з правоохоронців постраждав у сутичці, його забрали медики.

На блокпосту у місті Кремінна на Луганщині сталися сутички між поліцією та добровольцями і ветеранами, які хочуть проїхати в місто Золоте на Луганщині. Вони хочуть не допустити розведення сил. Про це повідомляють учасники у соцмережах, передають Патріоти України.

Учасники акції "Останній блокпост", які їдуть колоною у Золоте, зупинилися на блокпосту у Кремінній, далі їх не пропускають. Виникла сутичка, під час якої один з правоохоронців вистрілив у повітря. Один з правоохоронців постраждав у сутичці, його забрали медики.

Через інцидент черга до блокпоста у Кремінній розтягнулась на кілометри. О 13:20 добровольців пропустили через блокпост і ті попрямували до місця розведення у Золотому, повідомляє Громадське у Twitter.


"Ринг був зовсім крихітним": Відомий боксер розповів, як в селі бився проти Усика

четвер, 25 квітень 2024, 19:53

Британський боксер Джордан Томпсон (15−1, 12 КО) пригадав, як свого часу отримав запрошення стати одним із спаринг-партнерів українського боксера Олександра Усика (21−0, 14 КО), який нині володіє поясами WBA, WBO, IBO та IBF у надважкій вазі, передають...

В Україні запустили мапу провайдерів, які надають інтернет під час блекаутів

четвер, 25 квітень 2024, 18:59

Міністр цифрової трансформації України Михайло Федоров показав мапу провайдерів з усієї України, які працюють під час відключення світла. Мапа показує, чи може провайдер у конкретному будинку дати доступ до інтернету від 4 до 72 годин під час відключен...