Хіти тижня. Сім'я знайшла на вулиці родича, якого вважала загиблим - похід до перукаря перетворив його на іншу людину (фото)

Житель Бразилії на ім'я Жоао Коельо Гімарайнш був бездомним і протягом трьох років жив на вулиці. Зв'язок з сім'єю він втратив більше десяти років тому, коли поїхав на заробітки. Родичі 45-річного чоловіка весь цей час думали, що його вже немає в живих. Але недавно сім'я чудом возз'єдналася, і все завдяки новій зовнішності бразильця, передають Патріоти України.

Одного разу Жоао зайшов в барбершоп, щоб попросити у майстрів бритву. Співробітники побачили, що чоловік явно потребує не тільки гоління, і влаштували йому повне перетворення. Працівники салону підстригли бездомного, привели в порядок його бороду, а також видали комплект одягу: три сорочки, пару штанів, куртку та нові туфлі.

"Він зайшов у наш салон, і ми запитали, чи не голодний він і чи не хоче що-небудь поїсти. Але він відмовився і попросив бритву, щоб привести в порядок свою бороду. Саме тоді у нас виникла ідея допомогти йому, подарувавши чоловікові день краси", - поділився власник барбершопу Алессандро Лобо. Після всіх салонних процедур чоловік змінився просто до невпізнання. Новий образ не тільки перетворив його в стилягу, а й допоміг возз'єднатися з сім'єю.

Після того, як фотографії Жоао з'явилися в Instagram салону, їх побачила сестра бразильця. Вона приїхала на зустріч з ним і була дуже рада, адже довгі роки думала, що брат загинув.

Фото: instagram.com/padoooficial

Фото: instagram.com/padoooficial

Фото: instagram.com/padoooficial

Фото: instagram.com/padoooficial

Хто в Україні повинен пройти базову військову підготовку і де це зробити

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:42

Замість строкової служби для громадян в Україні запровадять базову військову підготовку (БЗВП). Про це йдеться у змінах до закону про мобілізацію та військовий облік, який вступить у дію 18 травня, передають Патріоти України. "Українська правда. Життя...

Почала задихатися: На Полтавщині біля річки загадково померла дитина

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:28

На Полтавщині виявили тіло 13-річного хлопчика неподалік річки Псел. Поліція розпочала досудове розслідування. Про це повідомила пресслужба поліції регіону, передають Патріоти України. За попередньою інформацією слідства, двоє хлопців 13 та 14 років п...