Хіти тижня. Схудла Настя Каменських поділилася своїми секретами харчування для стрункої фігури

Українська співачка Настя Каменських - володарка прекрасної фігури. Однак так було не завжди. Співачка схудла майже на 20 кілограмів, і все це завдяки спорту і правильному харчуванню. В Instagram знаменитість поділилася з шанувальниками секретами харчування і написала своє меню, передають Патріоти України.

Їсть Настя дробово - 5 разів на день в один і той же час, роблячи перерви між прийомами їжі в 3 години. Так виробляється харчова звичка і це впливає на швидкість обміну речовин. Порції у неї завжди нормального розміру. Каменських поділилася з шанувальниками своїм меню:

СНІДАНОК

Вівсянка або овечий йогурт (без добавок) + ягоди або фрукти + можна трохи горіхів.

ПЕРЕКУС

Омлет з авокадо або огірком. Із зелені додаю ще руколу, листя салату і базилік. Омлет тільки зі збитих яєць. Без молока або вершків. Так набагато корисніше.

ОБІД Він ділиться на три складові:

1. Білок: відварна куряча грудка; яловичий стейк на грилі; парова куряча котлета; риба (сібас, дорадо) на грилі; морепродукти.

2. Гарнір: гречка; бурий рис; кіноа.

3. Салат з овочів на оливковій олії.

ВЕЧЕРЯ

М'ясо або птах, або риба або морепродукти + зелений салат на оливковій олії.

ДРУГИЙ ПЕРЕКУС

150 г сиру жирністю 5% + чашка чорного чаю без цукру.

Протягом дня я дозволяю собі одну чашку чаю і одну чашку кави з рослинним (мигдальним або кокосовим) молоком.

В інший час п'ю чисту воду - 1,5-2 л за день.

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...