Хіти тижня. "Це було безумство": Чоловік випадково знайшов анонімну сторінку своєї дружини в інтернеті і жахнувся

Чоловік знайшов анонімну сторінку своєї дружини в інтернеті і жахнувся, оскільки ця жінка виявилася зовсім не такою людиною, як він собі уявляв. Про знахідку чоловік під ніком tossaway20014 написав на сайті Reddit, передають Патріоти України.

За його словами, вони одружилися в січні. «Вона була вагітна, і ми вирішили стати сім'єю», - розповів tossaway2001. За його словами, вона була раніше одружена, тому він допускав її «якесь минуле». «Але те, що я виявив, - це безумство. Я знайшов її сторінку на Reddit. Там вона публікує свої оголені фото. Багато фото», - написав tossaway2001.

За його словами, вона зізнається, що насправді не любила жодного чоловіка в своєму житті. «Їй просто подобається секс. Її останній чоловік, очевидно, кинув її, тому що вона зустрічалася одночасно з трьома хлопцями», - пише tossaway2001.

«Я знайшов веб-сторінку, створену одним з хлопців. Судячи з усього, вона зрадила його, коли його мати померла в лікарні. У нього є аудіозаписи розмови моєї дружини зі своєю матір'ю в той час. Вони говорять про те, чи знає він про двох інших хлопців. Вона говорить про те, що у неї немає часу розбиратися з цим хлопцем і його мертвою матір'ю. Є також фото її машини, яку розбив один з її хлопців», - додає користувач Reddit.

Чоловік продовжив пошуки. «Вона досі отримує фото з членами від хлопців, з якими була. Я підозрюю, вона зняла нас разом на відео і відправила ці відео деяким зі своїх колишніх хлопців. Це все безумство», - пише він. «Отже, вважаю, тепер мені потрібно придумати, як кинути її, не дозволивши забирати половину мого майна. І як при цьому залишитися в житті моїх дочок-близнят. Я облажався, довірившись їй», - робить висновок tossaway2001.


Джерело: Апостроф

Землю накриває триденна магнітна буря: Українцям розповіли, як пережити метеоудар

четвер, 25 квітень 2024, 15:44

У четвер, 25 квітня, Землю накриває магнітна буря. Вона триватиме три дні (до 27 квітня включно) і має стати останньою в цьому місяці. Про це свідчать дані Центру прогнозування космічної погоди Національного управління океанічних та атмосферних дослідж...

Це варто знати" Які документи треба взяти з собою під час візиту в ТЦК - повний список

четвер, 25 квітень 2024, 14:47

Військовозобов'язаних громадян України зобов’язали з'явитися до Територіальних центрів комплектування й оновити облікові дані. Це стосується чоловіків призовного віку - від 18 до 60 років, передають Патріоти України. Для цього їм дається 60 діб із моме...