Хіти тижня. "Це були його останні слова": Відомий український футболіст згадав, як "нокаутував" нахабного офіціанта (відео)

Сергій Погорілий зіткнувся з хамством і відразу відповів опоненту.

Сергій Погорілий. Фото: ФК Металіст.

Відомий український голкіпер Сергій Погорілий розповів, як влаштував бійку з офіціантом одного із закладів Києва, коли виступав за "Арсенал". 33-річний футболіст дав інтерв'ю YouTube-каналу Do Best! у шоу РестаVратор, повідомляють Патріоти України.

"Ми 2:2 зіграли з "Шахтарем", після чого всією командою пішли відзначати. Всі зі своїми дружинами, з дівчатами, хто з ким. А я там сам був. Треба їхати далі, пригоди. Стіл, всі сиділи. "Я поїхав, скільки треба грошей?". Кожен зайнятий своїм. "Давай, я карткою оплачу, бо у мене готівки немає, а потім на базі ви вже, скільки вважаєте за потрібне, скинетесь". Хтось поруч сидів, і запитує: "Є хоч якісь гривні дати офіціантові на чай?". Я вже все оплатив, і хотів їхати далі шукати пригод. І я не пам'ятаю, хто поклав 200 гривень, у когось було. Рахунок був на вісім тисяч гривень, тоді це була тисяча доларів. І я говорив: "Покладіть ще". "Не переживай, ми потім йому додамо на чай, все нормально".

В той момент я ще не пішов, і підходить офіціант, відкриває цю папочку, дивиться, а там - 200 гривень, та в мене її кидає. "Ти тут посидів на вісім тисяч, а мені залишив...". Це були його останні слова. Я як сидів, так ударом його і зловив", - зізнався Погорілий, додавши, що нормально ставиться до жартів, але це було хамство з боку персоналу закладу.

Не холодно і не спекотно: На вихідні настане така погода, що трапляється раз на рік - синоптик

субота, 27 квітень 2024, 0:55

На вихідних в Україні очікується чудова весняна погода з комфортною температурою. Про це повідомила синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці Facebook. "Вихідними, 27-28 квітня, в Україні буде така погода, яка буває чи не раз на рік", - каже вона. ...

З погляду зрозуміло, що він думає про тих нелюдів: Песик дивом вижив після удару по Дергачах під Харковом (фото)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 23:52

“Після сьогоднішнього російського “прильоту” по місту Дергачі дивом вижив пес Річард. Авіабомба влучила зовсім поруч. Тваринка не хотіла ні їсти, ні пити. З одного його погляду стане зрозуміло, що він думає про тих нелюдів”, – написав Василенко. В очах...