Хіти тижня. "Все вокруг работает, а у нас полная ж*па": Оля Полякова кличе всіх артистів на мітинг біля Кабміну

Популярна поп-співачка Оля Полякова закликає представників музичної індустрії вийти на мітинг проти коронавірусних обмежень в організації концертів. Акція за участю українських зірок запланована на четвер, 3 вересня, біля будівлі Кабінету міністрів України в Києві, передають Патріоти України.

У своєму відеозверненні співачка емоційно розповіла, як непросто живеться артистам шоу-бізнесу через постійне скасування концертів.

"Я, Оля Полякова, і я звертаюся до всієї музичної індустрії, до всіх артистів. Я, як і ви, вже кілька місяців перебуваю в якомусь стані прихованої депресії, в зв'язку з тим, що в нашому бізнесі глибокий простій. Немає роботи, нічим платити колективу і є ще загальне очікування, що ось-ось все скоро налагодиться", - сказала співачка.

Вона нагадала, що в Україні відкрилися метро, торгові центри, кінотеатри, а артисти все ще чекають схвалення своєї діяльності від уряду. Крім того, поп-зірка додала, що їх організатори "влетіли на гроші" через скасування заходів цього літа.

Також співачка обурилася, що її осінні концерти скасувалися, і додала, що більше мовчати не має наміру. За її словами, концерти "за правилами безпеки - це муки для артистів і глядача". "Чим у метро або торговому центрі безпечніше, ніж на концерті, там де сидять через ряд, через сидіння і в масках?" - сказала вона.

У результаті співачка закликала всіх представників музичної індустрії від співаків у ресторанах і кавер-груп до популярних зірок українського шоу-бізнесу прийти завтра до будівлі уряду.

"Завтра з 11 до 13 я і мої колеги біля входу в Кабінет міністрів, щоб підписати звернення до президента України і прем'єр-міністра. Вимоги прості: навести порядок у питаннях організації концертів без порушень, дискримінації прав виконавців і організаторів... створити робочу антикризову групу з числа наших колег", - підсумувала вона.

У кращих "скрепних традиціях": Уродженець Чечні програв жорстким нокаутом, але його команда побила переможця (відео)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:42

У Відні, Австрія, відбувся вечір боксу, який завершився грандіозним скандалом, повідомляють Патріоти України. У рингу зійшлися уродженець Росії Мансур Ельсаєв (18−1, 16 КО), який виступає під прапором Австрії, і кубинець Карлос Альберто Ламела (8−3, 5 ...

На гомілках була важка плита: У Німеччині знайшли могилу "зомбі" бронзового століття (фото)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:28

Археологи, які ведуть розкопки у Східній Німеччині, виявили могилу віком 4200 років недалеко від Оппіна в Саксонії-Ангальт. У ній був скелет людини, яку вважали зомбі. Ця могила проливає світло на забобони європейців бронзового століття, зазначають Пат...