Хіти тижня. Знаменита родина роками приховувала злочин: Спадкоємиця Гуччі звинуватила вітчима в насильстві

Заріні стверджує, що насильство в родині вплинуло на її психіку і спонукало вживати наркотики - кокаїн і метамфетамін.

Олександра Заріні

35-річна внучка Альдо Гуччі Олександра Заріні подала позов до Верховного суду Каліфорнії, звинувативши вітчима Джозефа Руффало в багаторічному сексуальним насильстві, а свою матір Патрісію Гуччі і бабусю Бруну Паломбо - в співучасті і приховуванні злочину, передають Патріоти України з посиланням на New York Times.

Згідно з судовими документами, Руффало почав розбещувати Олександру, коли їй було близько 6 років, і продовжував до 22 років. Жінка стверджує, що він регулярно приходив до неї в ліжко, роздягав і чіпав, показував їй свої геніталії і торкався ними її тіла. У позові також сказано, що мати і бабуся Заріні знали про насильство протягом багатьох років і погрожували їй, щоб вона зберігала мовчання. Більш того, Патрісія Гуччі дозволяла Руффало роздягати дівчинку і знімати її оголеною, а також регулярно її била.

Заріні стверджує, що насильство в родині вплинуло на її психіку і спонукало вживати наркотики - кокаїн і метамфетамін. За намовою матері вона пройшла лікування в реабілітаційному центрі Sierra Tucson і працювала з терапевтами, які допомогли їй змиритися з пережитим. Жінка вирішила звернутися до суду, коли дізналася, що Руффало працював волонтером в дитячій лікарні в Лос-Анджелесі. Оголосивши матері і бабусі про намір подати позов і довести справу до кінця, вона зіткнулася з угразмі вигнання з родини і позбавлення спадщини.

"Мати казала, що це ганьба сім'ї, скандал. Говорила: "Тебе засуджуватимуть, тебе будуть допитувати. Ти не знайдеш хорошої роботи, на тобі буде клеймо. Це заплямує нашу репутацію. О, та ти була під наркотиками, тому ніхто тобі не повірить", - розповіла жінка. - Мені все одно. Я просто хочу це припинити. Вона може називати мене як завгодно. Я просто не хочу, щоб це сталося з моєю або з будь-якою дитиною".

Патрісія Гуччі з батьком Альдо Гуччі, 1982

Патрісія Гуччі стверджує, що не знала про насильство над дочкою до 2007 року, і звинувачення проти себе і своєї матері назвала неправдивими.

"Я глибоко шкодую про біль, який Джозеф Руффало заподіяв Олександрі. Те, що він з нею зробив, непростимо, і я була спустошена, коли у вересні 2007 року вона розповіла мені про все в кабінеті нашого сімейного лікаря в Лондоні. Я негайно ініціювала процес розлучення і почала зцілювати свою родину за допомогою психолога. Я також спустошена хибними звинуваченнями проти мене і її бабусі", - заявила дочка Альдо Гуччі, який перетворив бренд Gucci в найбільшого виробника модних товарів.

Адвокат Джозефа Руффало категорично заперечує звинувачення колишньої падчерки. "Перебуваючи в шлюбі з матір'ю Олександри, пан Руффало і його дружина були дуже стурбовані психічним благополуччям Олександри і вживали заходів для його стабілізації. Судячи з усього, їхні зусилля не увінчалися успіхом", - заявив він.

Патрісія Гуччі і Джозеф Руффало

З 1993 року родина Гуччі не була пов'язана з модним брендом Gucci: Мауріціо Гуччі продав свою останню частку компанії Investcorp, згодом Gucci була придбана PPR, яка стала конгломератом Kering.

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...

"Який із баби воїн!?": Олена Білозерська розповіла, як взяла зброю до рук

четвер, 25 квітень 2024, 23:41

Олена Білозерська – військова, яку час від часу "ховає" російська пропаганда. Вона вже не один рік захищає нашу державу на передовій, хоча раніше оточуючі ставилися до її бажання скептично воювати. В інтервʼю "Українській правді" вона розповіла, що час...