Хіти тижня. Зупинимо просування "гібридів", не віддамо ані метра рідної землі: "Там, де Зеленський відведе війська, ми заведемо тисячі", - комбат УДА

Андрій Гергерт вимагає зустрічі з президентом Володимиром Зеленським, заявивши, що чим швидше вона відбудеться, “тим швидше почнуться процеси переможні наші в цій війні”.

Андрій Гергерт. Фото: соцмережі.

Заступник командира Української добровольчої армії (УДА) Андрій Гергерт заявив, що добровольці займуть позиції ЗСУ у разі відведення військ на Донбасі. Про це він заявив в ефірі телеканалу ATR, передають Патріоти України.

«Як головнокомандувач, президент, звичайно, може віддавати наказ про відведення, про демілітаризовану зону, а ми заявляємо: ми з війни не підемо. Там, де він відведе війська, ми зайдемо, заведемо тисячі людей. Крізь «добровольців» пройшли близько 20 тис. чоловік, тільки крізь мій підрозділ пройшло кілька тисяч, оголошена мобілізація повна, ми жодного метра української землі не віддамо», — заявив Гергерт.

Також Гергерт вимагає зустрічі з президентом Володимиром Зеленським, заявивши, що чим швидше вона відбудеться, “тим швидше почнуться процеси переможні наші в цій війні”.

“Перемога в цій війні (досягається) тільки обпиранням на свій народ, своє військо, своїх волонтерів, тільки на себе. Інших усіх історій, які шепоче Путін, які шепоче Європа — це всі загравання з нами, вони реалізують те, що він задумав. Що думає Путін — ми проти цього. Ми проти того, що він (Путін) хоче, тому що все, що він хоче, веде до розвалу нашої країни та її окупації. Термінова зустріч з президентом України, термінова. Поки не зайшло занадто далеко», — заявив він.

Не зважаючи на астрономічний штраф: Голлівудська актриса родом з України відмовилася грати росіянку в серіалі Netflix. Студія не зглянулась на мотивацію дівчини (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 2:35

Голлівудська акторка родом з України Іванна Сахно розірвала контракт зі стримінговою платформою Netflix, бо не захотіла в новій кінороботі грати росіянку. В інтерв'ю для ТСН вона розповіла, що тепер їй потрібно виплатити компенсацію. За її словами, їй ...

Росіяни загадили море смертоносним непотребом: На одеському пляжі вибухнула протикорабельна міна

п’ятниця, 29 березень 2024, 1:45

В Одесі пролунав потужний вибух. На один з пляжів винесло протикорабельну міну. Міну викинуло на берез через штормову погоду, де вона і вибухнула, повідомило Оперативне командування "Південь" в Telegram. Через обмеження доступу людей до пляжної зони в ...