Колишня дружина Кличка помстилася бойфренду-кривдникові через суд (фото)

У травні минулого року колишню кохану українського боксера Володимира Кличка Хайден Панеттьєрі побив бойфренд, актор-початківець Брайан Хікерсон. Тоді чоловікові було винесено заборонний наказ, згідно з яким він не може наближатися до акторки, ближче ніж на 90 метрів. Але вже через кілька місяців пара знову почала зустрічатися, передають Патріоти України.

Наразі стало відомо, що Хайден знову отримала охоронний ордер. За даними E! News, акторка подала заявку на реєстрацію постанови про заборону наближатися до неї.

Справа в тому, що в лютому історія з побоями повторилася - Хікерсон був заарештований за підозрою в домашньому насильстві. Але актор не визнав себе винним. Суд присяжних призначений на вересень. Після передбачуваної сварки Панеттьєрі припинила свої стосунки з бойфрендом і повернулася в Лос-Анджелес. Нині акторка проходить ізоляцію в своєму будинку.

Нагадаємо, що Хайден Панеттьєрі закрутила роман Брайаном Хікерсоном відразу після розставання з Володимиром Кличком.

З боксером акторка перебувала в стосунках близько десяти років. Спочатку їхні стосунки не сприймали всерйоз, в пресі навіть жартівливо називали пару "малятко і гігант", оскільки різниця в зрості становить 45 сантиметрів. Однак з часом Хайден і Володимир змогли довести, що між ними - кохання. У 2014 році у пари народилася дочка Кайя-Євдокія.

Тим часом, стосунки підтримувати їм було не так-то просто. Адже у кожного було своє життя, і своя досить успішна кар'єра. Пара то розходилася, то сходилася, а влітку 2018-го Кличко і Панеттьєрі остаточно розірвали багаторічний роман.

Після розставання з боксером акторка стала вести розгульний спосіб життя. Її стали помічати на вечірках в нетверезому стані і в компанії нових хлопців. Хайден також змінила імідж. Зірка воліла довгому волоссю зухвалу стрижку, а пшеничному кольору - попелясто-русявий відтінок.

Незабаром Панеттері почала зустрічатися з актором-початківцем Брайаном Хікерсоном. І якщо спершу преса ділилася романтичними подробицями нового роману акторки, то через кілька місяців в ЗМІ стали надходити новини іншого характеру. Спочатку бойфренд Хайден напав на свого батька, а незабаром свою буйну вдачу проявив щодо коханої. Причому фізичну силу Хікерсон застосовував неодноразово. Чи повернеться акторка до бойфренда-кривдника в третій раз - покаже час.

Австралієць здійснив заплив на каное виготовленому з величезного гарбуза (відео)

четвер, 18 квітень 2024, 9:05

Житель австралійського штату Новий Південний Уельс організував сплав по річці на величезному гарбузі, повідомляє ABC News. . За словами Пікока, 407-кілограмовий гарбуз на ім'я Тормунд, названий на честь персонажа Гри престолів, став найбільшим гарбуз...

Оце так! Популярна спеція за вартістю наздогнала золото

четвер, 18 квітень 2024, 8:50

Одна з найпопулярніших у світі спецій - шафран - подорожчала до золотого рівня. Ці прянощі цінуються за складність виробництва. До того, ж як пише турецьке видання Haber Turk, вона здебільшого росте у країнах, де в останні десятиліття спотерігаються ко...