Кожен може досхочу надавати окупантам і краще зрозуміти ветеранів: В Україні створили відеогру про війну на Донбасі

Вітчизняні розробники створили відеогру, яка проілюстрована сценами з війни на Донбасі і оповідає про післявоєнні травми бійців. Проект отримав назву The Point of no Return, що в перекладі означає Точка неповернення, зазначають Патріоти України.

Гра демонструє зацікавленим користувачам повсякденне життя солдатів в зоні бойових дій. Проект, на думку авторів, буде цікавий людям, які ніколи не були на Донбасі. Розробники хочуть зробити свій внесок у реабілітацію ветеранів російсько-української війни. Вона переконані, що після гри люди почнуть розуміти військовослужбовців, нададуть їм допомогу з адаптації в мирному суспільстві.

"Ми шукали візуальні референси в реальності, починаючи з природи, об'єктів на пунктах, зброї та боєприпасів", – сказав колишній військовий, голос проекту Дмитро Бондар.

Автори хотіли показати реальну атмосферу, яка переважає в зоні бойових дій. Вони спробували візуалізувати всі складнощі і побутові моменти, з якими повсякденно стикаються українські солдати.

Бюджет проекту становить 853 035 гривень. Частина даної суми піде на обов'язкові витрати: податки, аудит і оплату роботи бухгалтера, юриста, комунікаційного менеджера. Решту коштів інвестують в безпосередньо творчий процес.

ДБР завершило розслідування щодо загибелі помічника Залужного

п’ятниця, 29 березень 2024, 12:40

Державне бюро розслідувань завершило досудове розслідування щодо офіцера з Апарату помічників головнокомандувача ЗСУ Олега Тімченка, який подарував гранати загиблому колезі Геннадію Частякову, йому інкриміновано вбивство через необережність. Про це пов...

Смертельна ДТП на Львівщині: Водій збив двох 10-річних дівчат на самокаті

п’ятниця, 29 березень 2024, 12:27

У місті Старий Самбір Львівської області іномарка збила двох дівчат, які їхали на самокаті. Про це повідомляє видання "Львівська мануфактура новин", передають Патріоти України. Одну з дівчат, з діагнозом закритий перелом правої руки, скерували до Охмат...