"Крикни Сімферополь": Усик після перемоги над Джошуа заявив з рингу, що Крим - це Україна (відео)

"Крикни Сімферополь": Усик після перемоги над Джошуа заявив з рингу, що Крим – це Україна. ВІДЕО

Після перемоги у реванші з Ентоні Джошуа чемпіон світу у надважкій вазі Олександр Усик ще раз голосно та чітко підтвердив, що його рідний Сімферополь - це Україна. Таким чином з рингу в Саудівській Аравії боксер поставив крапку у питанні "Чий Крим?", яке йому до цього бувало ставили представникиЗМІ, передають Патріоти України.

Після переможного для себе поєдинку з Джошуа Усик у залі приймав вітання від своєї команди, коли один із уболівальників на трибунах почав голосно кричати: "Сімферополь". Вочевидь, хлопець приїхав підтримати Олександра із Криму.

Спочатку назву рідного для Усика міста команда боксера зустріла оплесками. А потім сам Олександр попросив хлопця: "Ще раз крикни!" І на вигук уболівальника "Сімферополь" суперваговик голосно прокричав: "Україна!" Тим самим він твердо заявив, що Крим – це Україна.

Залужний знов з'явився на публіці: Чим здивував улюблений генерал українців після тривалої інформаційної тиші

четвер, 9 травень 2024, 2:35

Колишній головнокомандувач ЗСУ, який довго не з'являвся на публіці після відставки з посади, активізувався в медійному полі та соцмережах. Спочатку він опублікував на своїй сторінці в Facebook фото, а згодом зустрівся з однією з українських співачок і ...

Його спроба перемоги: Представник Фінляндії на Євробачення-2024 вийшов на сцену без трусів (відео)

четвер, 9 травень 2024, 1:45

Представник Фінляндії на "Євробаченні-2024" Windows95man вийшов на сцену наймасштабнішого пісенного конкурсу континенту в дуже зухвалому образі. Він з'явився на сцені у великому яйці, зробленому з джинсів, а потім воно відкрилося і стало зрозуміло, що ...