"Купе с личным душем": Потяг "Укрзалізниці" затопила потужна злива (відео)

Дах вагона був дірявим, і вода не просто капала...

У мережі з'явилося відео з поїзда Апостолове - Херсон, який затопило. Відеоролик опублікував Михайло Ігнатенко в Facebook, передають Патріоти України.

На ньому видно, що дощова вода не просто капає, а буквально заливає вагон. Виявилося, що дах вагона був дірявим. Під відеороликом користувачі залишили гнівні коментарі, адже ціни на квитки "Укрзалізниця" постійно піднімає, проте абсолютно не дбає про створення комфортних умов для пасажирів.

"Зате зарплати захмарні, як і квитки, ну а втім за душ треба доплачувати", "Поїзд з функцією душа, де ще таке побачиш", "Їм ще дуже пощастило, що лежачі полки були діряві", - пишуть вони.

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...