Киянка, вчилась на юриста: Що відомо про знайдену мертвою в Туреччині молоду українку

Знайдена мертвою, зі скутими наручниками руками і з пакетом на голові під турецьким Бодрумом 29-річна Христина Новицька виявилася уродженкою Києва. Журналісти розшукали давнього знайомого дівчини, главу "Гемблінг асоціації України" Антона Кучухідзе. Він зізнався, що шокований новиною про смерть Христини, передають Патріоти України.

"Ми давно спілкувалися - вчилися в 2007 році на підготовчому в КНУ, вона збиралася вступати на юрфак, а я - на міжнародні відносини. Потім пару раз списувалися в ФБ, я деталей не знаю, що і чим займалася Христина, ми не так близько спілкувалися . А так, завжди хороші враження справляла - вихованої, культурної дівчиною була, неконфліктна, ввічлива", - розповів Кучухідзе.
Серед її друзів на Facebook багато громадян Туреччини і, зокрема Бодрума, а також співробітників туристичної сфери. А в Туреччині тим часом продовжують розслідування трагедії з українкою. Там новина отримала великий резонанс через те, що Новицька була сусідкою відомого турецького актора Альпа Кірсана, у якого літня резиденція в тому ж котеджному містечку, де жила українка. Також в Туреччині обговорюють, що в поліції не виключають версію суїциду, хоча все вказує на те, що дівчину вбили.
Джерело: Страна

Австралійські генетики дізналися, чому одні люди хворіють на рак, а інші ні

субота, 20 квітень 2024, 3:25

Рак є серйозним і поширеним захворюванням, що забирає мільйони життів щороку. Але вчені наблизилися ближче до розгадки причин його виникнення і створення нових ліків. В австралійському Університеті Фліндерса група дослідників зробила відкриття в галузі...

Чемпіон світу зізнався, кого вважає одним із найсильніших українських боксерів ХХI століття

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:29

Чемпіон світу у першій напівсередній вазі за версією WBF Арам Фаніян (24−2, 6 КО) поділився очікуваннями від поєдинку майбутнього бою українця Сергія Дерев’янченка (14−5, 10 КО) з Воном Александром (18−10−1, 11 KO), передають Патріоти України. «Вважаю ...