Малюська попросив ChatGPT законопроект про проституцію - за 30 секунд отримав неймовірний результат

Міністр юстиції України Денис Малюська вирішив протестувати чат-бот зі штучним інтелектом ChatGPT. Він запропонував програмі написати законопроект про легалізацію проституція. Бот впорався із завданням всього за 30 секунд, передають Патріоти України.

Результатами тексту ChatGPT глава Мін'юсту поділився на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook. Міністр позитивно оцінив роботу бота і пожартував, що в такій ситуації його відомство вже з понеділка можуть очікувати скорочення.

"Попросив chat gpt написати законопроект. Написало за 30 секунд. Підозрюю, Мін'юст чекають скорочення вже з понеділка", - підкреслив Денис Малюська.

Довідка

Що таке ChatGPT

ChatGPT -це спеціальний чат-бот зі штучним інтелектом, який розробила компанія OpenAI. Принцип його роботи полягає в тому, що він відповідає на запити людей в діалоговому режимі.

Чат-бот запустили в роботу 30 листопада минулого року. Користувачі зацікавилися ChatGPT через можливість написання коду, створення тексту, перекладу та отримання відповідей на питання. Втім, точність відповідей бота за фактами піддавалася критиці.

Бот доступний у багатьох країнах, крім Китаю, Росії, Білорусі, Афганістану, Венесуели та Ірану. Міністр цифрової трансформації Михайло Федоров 18 лютого повідомив, що ChatGPT тепер доступний і в Україні.

"ChatGPT тепер доступний в Україні. Команда Мінцифри довго працювала над цим рішенням - офіційні листи, дзвінки і зустріч з керівництвом", - підкреслив Федоров.

У Канаді закінчуються терміни візової програми для українських біженців: Що буде далі

четвер, 28 березень 2024, 10:28

Міністр імміграції Канади Марк Міллер заявив, що він не має планів продовжувати екстрену візову програму для українців. Термін її дії закінчується 31 березня, передають Патріоти України. Про це пише видання The Globe and Mail. Програма "Дозвіл на екстр...

Є певна тенденція: Чому українські біженці повертаються з-за кордону - дослідження

четвер, 28 березень 2024, 9:59

Українські біженці повертаються з-за кордону з різних причин. Найчастіше - з емоційних, але є й інші важливі чинники, передають Патріоти України. Як вибір країни та рівень доходів українців впливає їхнє на рішення повернутися до України, РБК-Україна ро...