Матч Україна-Литва: Як стадіон у Харкові фантастично виконав гімн перед матчем відбору Євро-2020 (відео)

Вболівальники обох країн в ході матчу дружно волали й народжену у Харкові всесвітньовідому кричалку "Путін Х*йло, ла ла ла ла..."

Всі глядачі, які зібралися на стадіоні "Металіст" в Харкові фантастично виконали гімн України перед матчем відбору на чемпіонат Європи-2020 з командою Литви. Разом з фронтменом групи DZIDZIO Михайлом Хомою вболівальники продемонстрували абсолютну єдність на трибунах арени. OBOZREVATEL пропонує своїм читачам подивитися, як це було, зазначають Патріоти України.

Що стосується самої гри, збірна України в матчі шостого туру відбіркового циклу Євро-2020 обіграла команду Литви з рахунком 2:0. Ця перемогапрактично гарантує вихід підопічним Андрія Шевченка на європейську першість 2020 року, хоча теоретичні шанси не потрапити на турнір все ж залишаються.

Героєм матчу став Руслан Малиновський, який в першому таймі відкрив рахунок після стіночки з Мораесом (29 хвилина), а в другій половині зустрічі відправив м'яч у сітку воріт точним ударом зі штрафного (58 хвилина).

Затримано військових, які розстріляли поліцейських на Вінниччині. Відео з бодікамери вбитого патрульного виклали в мережу (18+)

субота, 20 квітень 2024, 13:14

Військових, яких розшукували за розстріл поліцейських на Віниччині, затримано. Про це повідомили українські ЗМІ, передають Патріоти України. . За попередніми даними, вони здалися самі. Раніше стало відомо, що Вінницька спеціалізована прокуратура у сфе...

Завдяки протестам українців: У Нью-Йорку скасували участь артистів балету з Росії у гала-концерті (фото)

субота, 20 квітень 2024, 12:44

У Нью-Йорку скасували участь артистів балету російського Маріїнського театру у гала-концерті, присвяченому 25-й річниці престижного балетного конкурсу Молодіжний гран-прі Америки, який мав відбутися 18 та 19 квітня. Про це повідомила посол України у СШ...