Москва не дочекалася "Пабєду": У Пермі авіалайнер, що збирався до столиці РФ, спричинив бедлам та зав'яз у кучугурах (відео)

Поціновувачі всіляких символічних подій та знаків долі отримали гарний привід для роздумів

У російській Пермі літак зав'яз у кучугурах (відео)

У Пермі літак авіакомпанії "Победа" під час зльоту занесло на засніженій смузі, і повітряне судно врізалося і зав'язнуло в заметах. В результаті скасовано щонайменше шість рейсів, повідомляє місцеве видання properm.

Дріфт злітною смугою влаштував пасажирський літак, який виконував рейс Перм - Москва. Пілот не зміг підняти в повітря борт, і судно під час розгону стало заносити, після чого воно врізалося в кучугури та просто там зав'язло.

Пасажирів евакуювали та відправили до будівлі аеропорту. Внаслідок інциденту ніхто не постраждав.

Далі стали затримувати та переносити рейси. Причому не лише авіакомпанії "Победа" до Москви та Мінеральних Вод, а й вильоти до Санкт-Петербурга, Сочі та Москви інших авіакомпаній.

"Спочатку рейс переносили через погоду, але коли все ж таки вирішили летіти, лайнер не зміг навіть доїхати до самої ВПП - під час руління його занесло і він зав'язав у снігу", - йдеться у повідомленні в Telegram-каналі Baza.

Також у мережі опублікували відео з місця події.

Біженці будуть під ковпаком? Україна починає обмін інформацією про рахунки з сотнею країн

четвер, 28 березень 2024, 11:30

У вересні 2024 року між Україною та іншими державами відбудеться перший автоматичний обмін інформацією щодо фінансових рахунків за міжнародним стандартом звітності CRS (Common Reporting Standart), передають Патріоти України. Його запроваджено після ух...

Раніше був на фронті: У Волинському ТЦК розповіли про стан військового, якого ножем поранив цивільний

четвер, 28 березень 2024, 10:56

Працівник ТЦК та СП, якого у Нововолинську під час виконання службових обов'язків вдарив ножем місцевий житель, раніше воював. Про це повідомили на сторінці Волинського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки, передають ...