Моторошна трагедія у Хмельницькому: У дитячому садку малюк випав з вікна

16 вересня у Хмельницькому сталася трагедія. Дворічний хлопчик у дитячому садочку випав з вікна першого поверху. Про це повідомляє сектор комунікації поліції Хмельницької області, передають Патріоти України.

"За попередніми даними, дворічний хлопчик сперся на москітну сітку відчиненого вікна у приміщенні першого поверху і випав, вдарившись головою об асфальт", - ідеться в повідомленні.

Вихованець із важкими травмами перебуває в дитячій реанімації. У поліції відкрили кримінальне провадження за неналежне виконання обов'язків щодо охорони життя та здоров'я дітей. З'ясовуються всі обставини події.

Ситуація змінилась: В Україні обвалилися ціни на овоч, який купують усі

п’ятниця, 19 квітень 2024, 16:59

В Україні подешевшала картопля. Знову українські виробники картоплі змушені знижувати ціни на свою продукцію, передають Патріоти України з посиланням на East Fruit. За словами ключових гравців ринку, на цьому тижні пропозиція картоплі лишалася високою...

Загроза для врожаю? Синоптикиня розповіла, де в Україні очікувати заморозків у вихідні

п’ятниця, 19 квітень 2024, 16:52

На вихідних, 20 та 21 квітня, у більшості регіонів України очікуються нічні заморозки. Проте вдень температура повітря може піднятися до +18 °C. Про це повідомляє синоптикиня Наталка Діденко, передають Патріоти України. Зазначається, що у більшості об...