На Одещині автобус застряг на трасі - пів сотні людей провели ніч у сніговому заметі

На Одещині внаслідок негоди пасажирам автобуса довелося ночувати у сніговому заметі після того, як транспорт знесло на узбіччя. Про це в ефірі "Сніданку з "1+1" розповіла Олена Красюк, яка саме їхала автобусом з Одеси до Кишинева. передають Патріоти України.

Так, пасажири виїхали з Одеси 26 листопада, о 10:00, а від 16:00 автобус стояв у заметах на трасі цілу ніч. Виїхати вдалося лише вранці, 27 листопада..

"Дякувати Богу, ми таки виїхали, нас визволили з цієї негоди, тому що було дуже складно. Було холодно, був дуже сильний вітер, неможливо було вийти до туалету, не було води, їжі. Нас 46 людей, включно з дітьми і літніми людьми. Було дуже складно. Від 3:00 ночі нас приїхали рятувати, намагались нас діставати машинами, але нічого не виходило. Тільки щойно нас таки витягли і ми поїхали", - розповіла Олена.

За її словами, пального, на щастя, вистачило на всю ніч, тому в автобусі було тепло. "Ми періодно відключали двигун, але більшу частину нас таки прогрівали. Це єдине, що нас врятувало, бо було тепло. Була дуже погана видимість на дорозі і сильний вітер. Нас понесло на узбіччя, і потім ми не могли звідти виїхати самостійно. Ще кілька годин нас намагалися звідти дістати, наразі ми виїхали. Зараз дороги дуже складні, не всюди можна проїхати, не все прочистили. Сподіваємося, що доберемось", - сказала пасажирка автобуса.

Диву даєшся, звідки древні знали такі технології більше 4,5 тисяч років тому: Науковці з'ясували, як зводили найдавнішу зі славетних пірамід Єгипту

субота, 27 липень 2024, 14:45

Досліджуючи околиці піраміди Джосера, вчені знайшли ймовірний спосіб, яким стародавні єгиптяни доставляли кам’яні блоки для будівництва небаченої доти за розмірами споруди, що стала передвісницею знаменитих трьох великих пірамід поблизу Гізи, зазначают...

Настільки підготовленому ухилянту треба у школу морських диверсантів: На Дунаї українські прикордонники затримали чоловіка, який намагався на підводному скутері дістатися Румунії (фото)

субота, 27 липень 2024, 14:30

Під час патрулювання державного кордону на річці Дунай прикордонники виявили 38-річного чоловіка, який вплав намагався незаконно потрапити до Румунії, передають Патріоти України з посиланням на Держприкордонслужбу. . "Кмітливого "плавця" охоронці корд...