На Одещині двоє учениць та мати побилися в школі через плітки в соцмережах

16 вересня в Роздільнянському районі Одеської області стався інцидент. У школі на перерві між двома ученицями та матір'ю сталася бійка. Про це повідомляє Роздільнянський відділ поліції в Одеській області, передають Патріоти України.

"За попередньою інформацією, конфлікт між дівчатами, 2005 та 2006 років народження, виник через нібито розповсюдження пліток в соціальних мережах. Сварка переросла в бійку, у яку втрутилася мати однієї з учасниць, що прийшла до школи по доньку та стала випадковим свідком події", – йдеться в повідомленні.

Обидві сторони вже звернулися до поліції. У школі працюють інспектори ювенальної превенції. Після з'ясування всіх обставин події буде дана правова оцінка діям кожного з учасників інциденту.

Подарунок був не випадковим? Справу про загибель помічника Залужного передано до суду

четвер, 18 квітень 2024, 18:30

Справу про загибель Геннадія Частякова, помічника колишнього головнокомандувача ЗСУ, передали до суду. Про це повідомляє пресслужба Державного бюро розслідувань, передають Патріоти України. Перед судом постане офіцер з апарату помічників головнокоманд...

"Що не день, то пригоди": На концерті Анастасії Приходько знову сталася біда

четвер, 18 квітень 2024, 17:58

Співачка Анастасія Приходько повідомила, що під час її концерту знову стався неприємний інцидент. Це вже не перша сумна новина, якою артистка ділилася під час гастролей "Холодно", передають Патріоти України. Лише кілька днів тому виконавиця розповідала...