На знак подяки за підтримку країни: Український дизайнер створив шляпку для королеви Єлизавети (фото)

Український дизайнер головних уборів Руслан Багінський передав послу Великої Британії в Україні Мелінді Сіммонс подарунок для її Величності королеви Єлизавети — фетрову шляпку, повідомляють Патріоти України.

З нагоди Дня Незалежності України та на знак подяки за підтримку України у повномасштабній війні, яку проти нашої країни розв’язала Російська Федерація український дизайнер головних уборів Руслан Багінський створив шляпку для її Величності королеви Великої Британії Єлизавети II. Це фетрова шляпка блакитного кольору, прикрашена бантом і букетом кольорових фіалок та незабудок.

Шляпку для королеви дизайнер Руслан Багінський та його партнер Петро Ясинський передали у День Незалежності надзвичайному повноважному послу Великої Британії в Україні Мелінді Сіммонс.

Фотографією зустрічі дизайнера та амбасадорки поділився офіційний Twitter Міністерства Закордонних справ України. «З нагоди Дня Незалежності України та на знак вдячності за непохитну підтримку знаменитий дизайнер Руслан Багінський створив шляпку для Її Величності королеви. Ми пишаємося тим, що ця шляпка стане частиною колекції головних уборів Її Величності», — сказано у повідомленні МЗС.

Нагадаємо, Руслан Багінський — один із найвідоміших українських дизайнерів головних уборів у світі. У його шляпках ходять Мадонна, Белла Хадід, Майлі Сайрус, Аманда Горман, Мей Маск та інші.

Тепер "світить" тюрма: Ватник із Одеси підняв російський прапор над Бундестагом за допомогою дрона (відео)

субота, 18 травень 2024, 20:02

Українець, який підтримує російське вторгнення в Україну, 9 травня за допомогою безпілотника підняв прапор РФ над німецьким парламентом. Відео інциденту було поширене у соцмережах, передають Патріоти України. В радіусі близько 5,6 кілометра навколо Бун...

Про мотивацію

субота, 18 травень 2024, 19:54

Воєнні проблеми, економічні прорахунки, корупція, загроза диктатури на тлі неспроможності приймати ефективні рішення вищим керівництвом ведуть до демотивації на усіх рівнях і кризи управління. На Харківщині триває спроба росіян розширити захоплену смуг...