Не щастить, так не щастить: Син Шуфрича потрапив у ДТП у центрі Києва (фото)

Син Нестора Шуфрича потрапив у ДТП у самому центрі столиці. На перехресті вулиць Липської та Інститутської, сталося зіткнення двох легкових автомобілів. Один з них належить синові народного депутата України Нестора Шуфрича, передають Патріоти України.

Як інформують "Вартові Еспресо" на своїй сторінці в Facebook, Нестор Шуфрич-молодший не є винуватцем аварії. Другий учасник дорожнього руху не пропустив його на перехресті.

"На перехресті вулиць Липської та Інститутської не розминулися дві автівки. Автомобіль Ssang Yong їхав з вулиці Липській, не пропустивши на перехресті Mercedes, за кермом якого знаходився син Шуфрича, Нестор Несторович", - сказано в повідомленні.

В результаті зіткнення автомобілі отримали серйозні механічні пошкодження. На щастя, водії іномарок практично не постраждали.

Варто відзначити, що це не перше ДТП за участю сина Нестора Шуфрича. У 2017 році він збив пішохода на вулиці Шота Руставелі. Як повідомили пізніше в пресслужбі нардепа, автомобіль Bentley не належить Нестору Шуфричу-молодшому, а був наданий автосалоном для фільмування кліпу.

Проте сина депутата визнали винним у скоєнні ДТП, що спричинила серйозні тілесні травми. Суд засудив його до трьох років позбавлення волі з відстрочкою на один рік від відбування покарання.

Біженці будуть під ковпаком? Україна починає обмін інформацією про рахунки з сотнею країн

четвер, 28 березень 2024, 11:30

У вересні 2024 року між Україною та іншими державами відбудеться перший автоматичний обмін інформацією щодо фінансових рахунків за міжнародним стандартом звітності CRS (Common Reporting Standart), передають Патріоти України. Його запроваджено після ух...

Раніше був на фронті: У Волинському ТЦК розповіли про стан військового, якого ножем поранив цивільний

четвер, 28 березень 2024, 10:56

Працівник ТЦК та СП, якого у Нововолинську під час виконання службових обов'язків вдарив ножем місцевий житель, раніше воював. Про це повідомили на сторінці Волинського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки, передають ...