Ніколи не робіть такого! У Франції чоловік підірвав частину власного дому, відмахуючись від мухи

Мешканець французького департаменту Дордонь підірвав частину свого будинку, намагаючись відігнати муху, передають Патріоти України.

Чоловік, якому вже перевалило за 80, саме збирався вечеряти, коли його розлютила муха, яка дзижчала навколо нього. Він взяв електричну ракетку, призначену для знищення комах, і почав відмахуватися від неї.

Але з’ясувалося, що в його будинку в селі Паркуль-Шено протікав газовий балон. Реакція між ракеткою і газом викликала вибух, який знищив кухню і частково пошкодив дах будинку.

За даними місцевих ЗМІ, неназваному чоловікові пощастило врятуватися, отримавши лише опік руки. Доля мухи лишилась невідомою. Літній чоловік наразі мешкає в місцевому кемпінгу, а його сім'я ремонтує будинок.

Українцям продають вітчизняні помідори майже удвічі дорожче за турецькі: У чому причина

вівторок, 23 квітень 2024, 9:57

В Україні почали продавати тепличні помідори місцевого виробництва. Перші партії пропонують до продажу по 120-140 грн/кг, що в середньому на 67% вище, ніж перші партії цієї продукції минулого року, передають Патріоти України. А також значно дорожче з...

Підстава для визнання непридатним: Оприлюднено перелік хвороб хребта, які звільняють від мобілізації

вівторок, 23 квітень 2024, 9:55

В Україні продовжується військовий стан, а також проводиться загальна мобілізація. Усі військовозобов'язані зобов'язані пройти Військово-лікарську комісію (ВЛК). Проте існують хвороби хребта, при яких особу визнають непридатною до військової служби у З...