Номери Vodafone починатимуться з нового коду 075: Стало відомо, що буде зі вже діючими

Український мобільний оператор Vodafone почав впроваджувати новий код мережі – 75 (+380 75). Тобто, номери оператора починатимуться, в т.ч., з 077. Очікується, що можливість вибирати номер, який починатиметься на 075, з'явиться у абонентів до кінця 2024 року. Однак на номери, що вже діють, новація не вплине.

Про це повідомили у самому Vodafone. Там наголосили: дозвіл на використання нового коду на початку весни видала Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах електронних комунікацій, радіочастотного спектра та надання послуг поштового зв'язку (НКЕК).

"У Vodafone з’явиться ще один код з "п’ятіркою". До переліку кодів мережі мобільного зв’язку, доступних абонентам Vodafone, додається ще один +380 75. Компанія розпочинає впровадження нового номерного ресурсу в усі внутрішні системи та послуги. До кінця року в абонентів з’явиться можливість обирати номер, який починається на 075", – йдеться у повідомленні.

Вас може зацікавити:Україна в топ-3! Як пройшов фінал Євробачення 2024: всі подробиці, фото і відео

При цьому наголошується: додатковий ресурс нумерації значно збільшує вибір бажаного поєднання цифр для нових та діючих абонентів компанії. Зокрема, за інформацією НКЕК:

  • дозвіл видано на 5 років;
  • він дозволить Vodafone підключити до мережі 10 млн нових номерів.

Які коди вже діють у "Vodafone"

Нині ж Vodafone використовує 4 національні коди мережі мобільного зв'язку. Це:

  • 050;
  • 066;
  • 095;
  • 099.

"Київстар" також отримає новий код

Зі свого боку, "Київстар" також отримав дозвіл на використання нового коду мережі призначення – 77 (+380 77). Тобто номери оператора починатимуться, в т.ч., з 077.

"Наша компанія отримала дозвіл від НКЕК на користування кодом — 077. Ми впевнені, що ці сімки приносять удачу їх власникам. Вже скоро можна буде перевірити. Зараз ми впроваджуємо новий код в систему", – розповіли в компанії.

Диву даєшся, звідки древні знали такі технології більше 4,5 тисяч років тому: Науковці з'ясували, як зводили найдавнішу зі славетних пірамід Єгипту

субота, 27 липень 2024, 14:45

Досліджуючи околиці піраміди Джосера, вчені знайшли ймовірний спосіб, яким стародавні єгиптяни доставляли кам’яні блоки для будівництва небаченої доти за розмірами споруди, що стала передвісницею знаменитих трьох великих пірамід поблизу Гізи, зазначают...

Настільки підготовленому ухилянту треба у школу морських диверсантів: На Дунаї українські прикордонники затримали чоловіка, який намагався на підводному скутері дістатися Румунії (фото)

субота, 27 липень 2024, 14:30

Під час патрулювання державного кордону на річці Дунай прикордонники виявили 38-річного чоловіка, який вплав намагався незаконно потрапити до Румунії, передають Патріоти України з посиланням на Держприкордонслужбу. . "Кмітливого "плавця" охоронці корд...