Нова зрада, або Гроші на вітер: Ефективність антикоронавірусної вакцини, котру закуповує Україна, виявилась менше 60%

Препарат досяг мінімального, з точки зору Всесвітньої організації охорони здоров’я та бразильського Національного агентства з санітарного нагляду (Anvisa), рівня ефективності.

Останні клінічні випробування в Бразилії показали, що вакцина від коронавірусу, розроблена китайською компанією Sinovac, і яку планує закупити Україна, має ефективність меншу за 60%. Про це повідомляє бразильське видання UOL, посилаючись на свої джерела, передають Патріоти України.

Втім, препарат досяг мінімального, з точки зору Всесвітньої організації охорони здоров’я та бразильського Національного агентства з санітарного нагляду (Anvisa), рівня ефективності в 50%, що дозволяє використовувати її для імунізації населення.

Біомедичний центр Бутантан в Сан-Паулу, який співпрацював з Sinovac для виробництва вакцини в Бразилії, планує опублікувати загальні результати щодо ефективності у сьогодні, 12 січня.

Зворотній потік? ДПСУ затримала "мандрівників" в гідрокостюмах, які нелегально повертались до України

п’ятниця, 26 квітень 2024, 18:28

Прикордонники виявили двох чоловіків поблизу українсько-польського кордону, які намагались повернутись до України через брак роботи у Німеччині, передають Патріоти України з посиланням на Telegram-канал Державної прикордонної служби (ДПСУ). "Двох чоло...

Хто в Україні повинен пройти базову військову підготовку і де це зробити

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:42

Замість строкової служби для громадян в Україні запровадять базову військову підготовку (БЗВП). Про це йдеться у змінах до закону про мобілізацію та військовий облік, який вступить у дію 18 травня, передають Патріоти України. "Українська правда. Життя...