Обіцяв же гроші: Мера Івана-Франківська почали атакувати... вагітні жінки (відео)

Мер Івано-Франківська потрапив у цікаву ситуацію зі своєю обіцянкою виплатити 100 тисяч гривень першій жінці, яка завагітніла після вакцинації. Зараз в цікавому положенні після щеплення знаходяться 100 жінок і вони вимагають грошей. Про це градоначальник повідомив в ефірі радіо "Західний полюс", зазначають Патріоти України.

За його словами, ці жінки хочуть отримати 100 тисяч гривень, але він просто пожартував. "Я так жартома сказав, що будемо виплачувати 100 тис. гривень. У мене більше 100 сьогодні заявок від жінок, які після вакцинації просто в Viber і Facebook надсилають, коли вони перший раз вакцинувалися, другий і коли завагітніли", - сказав Марцінків. Мер міста додав, що все ж дуже велика кількість дівчат і жінок, у тому числі педагогів, досі вірять в те, що після вакцинації від COVID-19 не зможуть мати дітей.

Що говорив Марцінків

"Дам премію 100 тисяч тому, хто всупереч різним розхожим чуткам завагітніє після вакцинації", - написав він тоді в Facebook, але потім додав, мовляв, жартую, звичайно.

До речі, того ж дня Руслан Марцінків заборонив виплачувати матеріальну допомогу на лікування від COVID-19 невакцинованим жителям міста.

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...