Обвалився дах крематорію: Під час похорону загинули десятки людей (відео)

Рятувальники годинами пробиралися через завали зруйнованого крематорію.

Десятки людей загинули під час похорону в індійському штаті Уттар-Прадеш сьогодні, 3 січня, внаслідок обвалу будівлі. Про це пише місцеве видання India Today, передають Патріоти України.

За інформацією журналістів, в місті Мураднагар обвалився дах місцевого крематорію, в якому проходили похорони. За останніми даними, в результаті трагедії загинули 25 осіб, які сховалися у будівлі під час дощу. Більшість з них були родичами Рам Дхана, якого піддали кремації в той час.

Рятувальна операція на місці трагедії триває, кілька людей після обвалу даху були госпіталізовані до лікарень. Журналісти повідомляють, що рятувальники годинами пробиралися через завали зруйнованого крематорію, оскільки в пастці залишалося багато людей.

Президент Індії Рам Натх Ковінд і прем'єр Нарендра Моді висловили співчуття сім'ям загиблих. Їм пообіцяли видати по 200 тис. рупій (трохи більше 77 тисяч гривень).

Водій загинув на місці: На Чернігівщині автівка врізалася в блокпост (фото)

четвер, 28 березень 2024, 13:50

В Чернігівській області 27 березня водій Renault Scenic на виїзді з міста Корюківка врізався у блокпост і загинув. Про це повідомляє обласна поліція, передають Патріоти України. Зазначається, що 23-річний водій автомобіля Renault Scenic не впорався з к...

Вагітній жінці світить в'язниця через... критику томатного пюре в соцмережі (фото)

четвер, 28 березень 2024, 13:30

Жінка може потрапити до в'язниці після того, як написала критичний відгук про банку томатного пюре. Про це пише Daily Star, передають Патріоти України. Виробник Erisco Foods заявив, що 39-річна Чіома Околі завдала шкоди репутації їхнього бренду, коли н...