Перевищила межі необхідної оборони: Ледь не зґвалтована пенсіонерка ударом ножа в серце вбила гвалтівника

Суд визнав жінку винною, але залишив на волі із випробувальним терміном.

У Херсонській області суд Новотроїцького району залишив на волі жінку, що здійснила вбивство на сексуальному підгрунті. До самотньої місцевої жительки «на каву» напросився її знайомий. І хоча час вже був пізній, у гостинності пенсіонерка не відмовила. За що і постраждала, повідомляють Патріоти України із посиланням на Kherson.net.ua.

Після кави гість почав домагатися її. Він накинувся на неї, кілька разів з силою вдарив по обличчю, залишивши синці, і прямо за волосся потягнув в спальню. Там зручно влаштувався на дивані, поставив перед собою жінку на коліна і почав примушувати до орального сексу. Однак домагання так обурили пенсіонерку, що вона дотяглася до кухонного ножа, що лежав на столі під рукою. І всадила його в груди гвалтівнику. Ніж влучив в серце і через два тижні поранений помер у лікарні.
Почалося слідство. Жінка, яку ледь не згвалтували у власному будинку, своєї провини не заперечувала. Більш того - навіть оплатила витрати на похорон сім'ї убитого. Вона стверджувала, що вбивати кривдника не збиралася - все вийшло випадково.
Свої показання вона повторила і на суді, який, тим не менш, визнав пенсіонерку винною в умисному вбивстві через перевищення меж необхідної оборони (стаття 118 Кримінального Кодексу України). Однак покарання їй призначили мінімальне - рік позбавлення волі з річним же випробувальним терміном. Тобто пенсіонерка залишиться на волі.

Де і ким працюють українські біженці у Латвії: Оприлюднено офіційні дані

четвер, 18 квітень 2024, 14:58

З початку цього року в Латвії як працівники офіційно було зареєстровано 8700 громадян України. Про це із посиланням на Центральне статистичне управління країни пише Baltijas Balss, передають Патріоти України. Найчастіше громадяни України працюють у про...

На Полтавщині суд виніс вирок чоловіку, який задушив дружину на очах у маленького сина

четвер, 18 квітень 2024, 13:55

Лубенський міськрайонний суд Полтавської області виніс вирок 37-річному жителю села Малі Феськи Золочівської громади, який задушив дружину на очах у п'ятирічного сина та замаскував вбивство під зґвалтування. Чоловіка визнали винним, він відбуватиме пок...