Під’єднали до ШВЛ, дитина загинула: У Львові намагаються врятувати породіллю з CОVID-19, стан важкий

Стан жінки погіршився ще 24 серпня. 1-го вересня з підозрою на COVID-19 її доправили до пологового будинку.

У Львівській лікарні швидкої допомоги продовжують рятувати 33-річну породіллю, яка через ускладнення коронавірусу втратила дитину, повідомляють Патріоти України.

Стан вагітної погіршився наприкінці серпня. Її шпиталювали до пологового відділення з підозрою на CОVID-19. ПЛР-тест виявився позитивним. Діагностували також двобічну пневмонію. На 31-му тижні вагітності львів'янку перевели до реанімації та під’єднали до апарату штучної вентиляції легень. Та за два дні серце дитини припинило битися.

Нині, за словами лікарів, породілля перебуває у стабільно тяжкому стані. "На превеликий жаль, врятувати дитинку не вдалося, вона загинула внаслідок гіпоксичного ураження, тобто насичення киснем крові було недостатнім для життєдіяльності плоду", - розповів заступник головного лікаря Львівської клінічної лікарні швидкої допомоги Іван Міськів.


Джерело: ТСН.ua

Провину заперечував: На Волині педагога засудили на три роки через ухилення від мобілізації

субота, 20 квітень 2024, 8:23

У Волинській області до 3 років позбавлення волі засудили колишнього вчителя, який категорично відмовився від мобілізації та просив суд виправдати його. Про це йдеться у вироку Ківерцівського районного суду Волинської області, передають Патріоти Укра...

Мобілізація в Україні триває: Стало відомо, які дані потраплять до оновленого реєстру призовників

субота, 20 квітень 2024, 7:26

Напередодні відбулось засідання Комітету з питань нацбезпеки, оборони та розвідки, на якому було розглянуто три законопроєкти. Серед них - про реєстр військовозобов’язаних. Про це повідомила членкиня комітету Ірина Фріз (фракція "Європейська солідарніс...