Пік похолодання вже скоро: Синоптики попередили про сильні морози в Україні

Погода в Україні найближчими днями значно погіршиться. Синоптики прогнозують, що в деяких регіонах температура повітря буде -20 градусів. При цьому, за прогнозом експертів, похолодання триватиме недовго - незабаром в країну повернеться тепла зима, повідомляють Патріоти України.

Похолодання в Україну прийде на два тижні. Найхолодніше буде на півночі і сході - до -20 і навіть нижче в нічний час, на заході - термометри покажуть до -15, а на півдні - до -10 градусів.

Піком похолодання стане 16-18 січня, після чого стовпчики термометрів стрімко поповзуть вгору. І вже протягом двох-трьох днів покажуть плюсову температуру. Після потепління в країну знову повернуться морози, хоча і не такі сильні.

Крім того, з 13 по 17 січня в Україні очікуються опади у вигляді снігу та мокрого снігу. У Києві синоптики прогнозують 12 січня похмуру погоду і близько -1... -2 градусів протягом доби.

13-15 січня очікується сніг і зниження температури. А 16-17 січня будуть дуже холодними - від -17 до -22 градусів. З понеділка, 18 січня стовпчики термометрів підуть вгору, і вже 20 січня вдень буде плюсова температура, але потім знову повернуться морози.

Джерело: Главред

Це може здивувати! Які професії значно підвищують ризик деменції - дослідження

п’ятниця, 19 квітень 2024, 11:30

Вчені дійшли висновку, що рутинна робота може сприяти погіршенню когнітивних здібностей і навіть стати передумовою розвитку деменції через невисокий рівень мозкової стимуляції під час професійної діяльності. Про результати дослідження пише CNN, переда...

Німеччина припиняє фінансову допомогу для українських біженців: Стало відомо, кому саме, чому і як

п’ятниця, 19 квітень 2024, 11:28

Уряд Німеччини, зіткнувшись із великою кількістю українських біженців, які відмовляються від пропозицій щодо працевлаштування, розглядає можливість припинення фінансової підтримки для цієї групи осіб. Згідно з останніми даними, 77% українських біженців...