Подекуди дощі, але не по-зимовому тепло: Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на 20 лютого

У понеділок, 20 лютого, очікується хмарна погода. Частина регіонів – з опадами: дощ або дощ з мокрим снігом. Ожеледиця лише на Лівобережжі. Про це повідомили в Укргідрометцентрі.

Вночі у південних областях та на Приазов'ї, вдень у західних областях, увечері на Житомирщині та Київщині – дощ, подекуди з мокрим снігом. На решті території без опадів.

На дорогах Лівобережжя подекуди ожеледиця.

Вітер пануватиме північно-західний, 7-12 м/с. В західній частині країни вдень очікуються пориви 15-20 м/с.

Температура по всій країні вночі складатиме 0-5° морозу, вдень прогріється до 1-6° тепла. Виключенням стане Південь України та Закарпаття, де вдень очікують на 7-9° тепла.

У Києві та області 20 лютого буде хмарно з проясненнями. Істотних опадів не очікується, лише ввечері подекуди дощитиме, місцями – з мокрим снігом.

Швидкість північно-західного вітру становитиме 7-12 м/с.

Вночі на території області температура складатиме 0-5° морозу, а вдень 1-6° тепла. У Києві вночі обіцяють 0-2° морозу, а вдень – 2-4° тепла.

"Навіщо демонструвати домашній затишок зараз?": Нардепка Безугла обурилася кількістю пасок в соцмережах, українці відповіли

субота, 4 травень 2024, 23:53

Напередодні Великодня, у суботу, 4 травня, народна депутатка Мар'яна Безугла опублікувала в соцмережі допис із обуренням від великої кількості святкових пасок, які українці напекли та демонстрували на загал. Нардепка написала, що вважає неприйнятним де...

"Є ще порох в порохівницях": Залужний у Великій Британії показав майстерклас зі снайпінгу (фото)

субота, 4 травень 2024, 23:30

Український генерал, ексголовнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний, який проходить стажування в МЗС після призначення на посаду Надзвичайного і Повноважного Посла України в Сполученому Королівстві Великої Британії та Північної Ірландії, також тренується у ...