"Позорище. Там люди погибают": YouTube-шоу позбулося великих рекламодавців після цинічних жартів про протести в Білорусі та Хабаровську

В Unilever зазначили, що для компанії та її брендів «розпалювання ворожнечі, будь-які форми насильства і дискримінації, вираження думки в цинічному і образливому тоні» категорично неприйнятні.

Холдинг Unilever і сервіс “Яндекс.Лавка” відмовилися від співпраці з YouTube-шоу Comment Out після епізоду з жартами про протести в Білорусі та Хабаровську. Про це російське представництво Unilever повідомило в Twitter, передають Патріоти України.

31 серпня на YouTube-каналі Чікен Каррі був опублікований новий випуск шоу Comment Out, героєм якого став музикант групи The Hatters Юрій Музиченко. У випуску учасники повинні були вибрати випадкову картку з коментарем, який потрібно написати зі своєї сторінки в Instagram, і картку з “покаранням” в разі відмови від випробування.

Ведучі шоу запропонували музиканту опублікувати у себе в Instagram пост з наступним текстом: "Лови загадку! Кому взагалі спало на думку зробити такий протестний прапор Білорусі? Відповідь: Тихановській, коли вона побачила слід від місячних на прокладці! Прикол)))". Музиченко відмовився це робити.

Після цього йому дали завдання опублікувати інший пост: "Відрізняй пісюн від пальця! Хабаровськ – не Білорусь! Ніяких концертів там! Брудне містечко, яке заступається за вбивцю! Вангую, новий банний князь умиє це бидло".

В цьому випуску була присутня рекламна інтеграція Axe, який входить в Unilever і "Яндекс.Лавку". В Unilever зазначили, що для компанії та її брендів «розпалювання ворожнечі, будь-які форми насильства і дискримінації, вираження думки в цинічному і образливому тоні» категорично неприйнятні. Сервіс "Яндекс.Лавка" також заявив про свою незгоду з оцінками і висловлюваннями авторів шоу і оголосив про припинення співпраці.

5 вересня команда “Чікен Каррі” заявила в Instagram, що не вважає смішною ситуацію в Білорусі.

Що буде, якщо ТЦК не встигнуть за 60 днів обробити заявку на оновлення даних - роз'яснення юриста

понеділок, 29 квітень 2024, 2:35

Відповідно до нового закону про мобілізацію в Україні, чоловікам призовного віку буде потрібно протягом 60 днів уточнити свої облікові дані у Центрах комплектування. Електронне оновлення даних ще не працює. За нинішніх умов ТЦК доведеться ставити на об...

Польща готує нові правила для українців із простроченими документами: Що треба знати

неділя, 28 квітень 2024, 21:25

Усі рішення про тимчасовий захист для громадян України, які перебувають у Польщі, включено до окремого закону, передають Патріоти України. За кілька днів польська влада представлять оновлений варіант цього документа, в якому буде враховано рішення уряд...