"Позичила у онука зганяти до магазину": Українці у захваті від бабусі на гіроскутері (відео)

Майбутнє - десь поруч, філософські повторюють ті, хто подивився...

Покатаємось?

Мережею шириться відео з бабусею, яка хвацько маневрує на гіроскутері ям на дорозі та припаркованих автівок, зазначають Патріоти України.

Автор ролика написала, що дивовижна бабуля «лихачить» і підкорює нові технології в одному з районів міста Запоріжжя. Також зазначила, що пенсіонерка регулярно катається на гіроскутері, це не перша її поява на вулицях міста.

Пенсіонерка на диво вміло управляється з новітнім і не дуже стійким двоколесним засобом пересування, а її спритності та вестибулярному апаратові можуть позаздрити набагато молодші.

У ролику видно, як бабуся сміливо виконує хитромудрі маневри і вміло об'їжджає ями, що під силу навіть деяким представникам молодого покоління. Ряд користувачів помітили, що на жінці немає захисного спорядження і рекомендували їй «виправитися», так як дуже важко зберегти рівновагу і уникнути травм.

У той же час продемонстрована майстерність наштовхнула деяких користувачів на думку, що «бабуля - не справжня».

«Хтось переодягнувся бабусею, мабуть», - пише один з недовірливих глядачів.

У той же час більшість користувачів вважають, що в таких «трюках» немає нічого не звичайного.

«А що тут такого? Світ стрімко змінюється», «Хто сказав, що сучасна техніка не для літніх?»,«І що тут дивного? Навпаки дивно, коли люди не вміють користуватися сучасними гаджетами», - пишуть люди.

Більш того, глядачі ролика схвалюють почин представника старшого покоління: «Те почуття, коли ти сам навіть їздити на гіроскутері не вмієш», «Довгих років життя таким», «Норм бабуля пече», «Я теж так хочу».

"Немає чим за газ та світ заплатити": Народний артист розповів, яку пенсію отримують легендарні українські співаки

середа, 24 квітень 2024, 19:41

Відомий співак, композитор та народний артист України Іван Попович заявив, що має пенсію 5 тис. грн в місяць. Також він розповів про тяжку долю багатьох українських зірок після завершення кар'єри, передають Патріоти України. Попович повідомив, що пенсі...

Накивала п'ятами чи спіймали? У Росії зникла ексдружина затриманого за хабарі заступника Шойгу

середа, 24 квітень 2024, 18:43

Родичі ексдружини затриманого за хабарі заступника міністра оборони РФ Тимура Іванова - Світлани Захарової - не можуть зв'язатися з нею. Згідно з непідтвердженими даними, 50-річна жінка, відома також під прізвищами Маніович та Іванова, могла бути затри...