"Припиніть відправляти гроші": Зірка "Дивовижних мандрів Геракла" закликав не допомагати Україні

Американський актор Кевін Сорбо, найбільш відомий за роллю Геракла в серіалі "Дивовижні мандри Геракла", закликав зупинити фінансову допомогу Україні. Таку заяву він оприлюднив на своїй сторінці в соціальній мережі Twitter, передають Патріоти України.

"Припиніть відправляти гроші в Україну", - написав Сорбо.

Підтримав Сорбо і публіцист Нік Адамс, який теж засудив фінансову допомогу Україні. Він написав у коментарях: "Чи збирається Україна виплатити що-небудь з цього назад?"

Зазначимо, раніше Вашингтон повідомив, що найближчим часом виділить Києву черговий пакет військової допомоги на 775 мільйонів доларів. Ймовірно, саме ця новина і змусила Кевіна написати такий пост.

Замість живої людини - аватар: У МЗС незвична ШІ-представниця (відео)

середа, 1 травень 2024, 16:56

Міністерство закордонних справ України вперше в історії створило з використанням технологій штучного інтелекту цифрову особу, яка офіційно коментуватиме консульську інформацію для ЗМІ. Про це повідомляє прессслужба відомства, передають Патріоти України...

Виплати українським біженцям у Польщі можуть скасувати: Чого очікувати далі

середа, 1 травень 2024, 16:30

Уряд Польщі ухвалив проєкт змін до закону про допомогу українським біженцям, зокрема прив’язування соціальних виплат до навчання українських дітей у польських школах. Цей законопроєкт також передбачає законність перебування громадян України, яким присв...