Раптом завітав хтось дуже важливий: Києвом рухається загадковий кортеж. Кругом "корки". Центр перекрили (оновлено)

Поблизу посольства США помітили кілька кортежів із сиренами

Уранці 20 лютого центральну частину Києва перекрили для руху транспорту.

Відомо про перекриття також проспекту Перемоги, кількох довколишніх вулиць, Шулявського мосту. Паралізовано також рух між правим та лівим берегами Дніпра.

Спостерігається великий затор на Святошино та Нивках. Перекрито проїзд на проспект Берестейський, автомобілі не пропускають на Повітрофлотський міст. Крім того, перекрито: вулиці Вадима Гетьмана та Миколи Василенка, бульвар Лесі Українки та автомобільні шляхи на розі великої Житомирської та Володимирської.

У мережі також повідомляють, що неподалік посольства США помітили кілька кортежів із сиренами. Від американського посольства до вулиці Берестейської заборонено паркування.

Користувачі соцмереж припустили, що до Києва міг приїхати президент США Джо Байден.

Коли можна освятити паски - розклад церковних служб у Києві, Львові, Одесі та інших регіонах

неділя, 5 травень 2024, 6:26

Конкретний час богослужінь України в різних містах відрізняється залежно від ситуації в регіоні. Є й загальні тенденції - приміром, майже в усіх храмах країни цього року не буде всенічних богослужінь через дію комендантської години. А під час оголошенн...

Україну накриє травневий сніг: Синоптики уточнили прогноз

неділя, 5 травень 2024, 5:58

В Україні травень обіцяє бути сніжним. Сніг торкнеться кількох районів країни. Раніше ми писали, що сніг випаде на початку місяць, прогноз мінився, синоптики говорять що засніжить в середині травня. Про це повідомляє Ventusky. . Мешканці таких областе...