Резонанс тижня. Послідовно критикувала чинного президента: Друзі та рідні прощаються з Катериною Зеленською

Катерина Зеленська працювала журналістом у популярному часописі "Україна"

Померла відома українська журналістка і громадська діячка Катерина Зеленська. Як відізвався у Facebook політичний діяч Олесь Шевченко, Зеленська була талановитою і чесною журналісткою, активно допомагала в діяльності опозиційного до влади Українського культурологічного клубу, зазначають Патріоти України.

Онука померлої Надія Набока повідомила "Детектору медіа", що прощання та відспівування відбудеться 30 грудня о 14:00 у крематорії на Байковому цвинтарі. Цього дня Зеленській мало б виповнитися 89 років.

Сином Катерини Зеленської був Сергій Набока – київський журналіст, дисидент, правозахисник, засновник перших незалежних українських ЗМІ. Він помер 2003 року від сердечного нападу на 48 році життя.

МЗС обмежило надання консульських послуг: У "Слузі народу" виступили з заявою

п’ятниця, 26 квітень 2024, 14:23

Дії Міністерства закордонних справ щодо призупинення надання консульських послуг чоловікам призовного віку за кордоном є надзвичайним заходом, поки закон про мобілізацію не набрав чинності. Адже можуть виникати кризові ситуації, зокрема, в оновленні до...

Життя повністю змінилось: Пара під час ремонту в кухні знайшла схований скарб на кругленьку суму

п’ятниця, 26 квітень 2024, 13:55

Пара була приголомшена, коли під час ремонту будинку розкопала бетонну підлогу в кухні й знайшла захований скарб вартістю 60 000 фунтів стерлінгів (майже три млн гривень). Про це пише Mirror, передають Патріоти України. Роберт та Беккі Фукси розкопувал...