"Саме час для "Калібрів": Росіяни влаштували істерику через візит Байдена в Київ і вимагали бомбардувань

Жителі держави-терориста Росії вкотре проявили свою агресію до України та українців, зажадавши нових ударів по містах і цивільному населенню. Істерикою вони вибухнули через візит до Києва президента США Джо Байдена у понеділок, 20 лютого, передають Патріоти України.

Зокрема, росіяни закликали РФ негайно бити по українській столиці ракетами "Калібр" і "Кинджал". Такі заклики вони висловлювали у своїх соцмережах.

Примітно, що з першими кадрами прогулянки Байдена та українського лідера Володимира Зеленського алеєю Героїв Небесної Сотні в Києві по всій Україні було оголошено повітряну тривогу. В Telegram-каналах повідомлялося про злети російських стратегічних бомбардувальників на території Білорусі.

Водночас росіяни у своїх пабліках заявляли, мовляв, "тривогу українці включають для всіх високопоставлених гостей", які прибувають із візитами до столиці.

"По всій Україні оголошено повітряну тривогу. Сирени звучать зокрема і в Києві, де, за непідтвердженою інформацією українських ЗМІ та західних журналістів, перебуває президент США Байден. Про російські ракети або безпілотники поки не повідомлялося", – поспішив відзвітувати російський канал Readovka.

Більшість же користувачів із країни-агресора відреагували вже традиційними для них закликами "бомбити Україну"

Члени ВЛК вже не зможуть приймати рішення на власний розсуд: Що змінилося

неділя, 5 травень 2024, 9:05

Члени військово-лікарської комісії тепер не зможуть на власний розсуд приймати рішення щодо придатності чи непридатності військовозобов'язаного. Відтепер вони повинні керуватися чіткими нормами. Про це йдеться у заяві департаменту охорони здоров'я Міні...

"Перемога України є такою ж неминучою, як світанок перед ранком Воскресіння Христового", - звернення до співвітчизників глави УГКЦ

неділя, 5 травень 2024, 8:56

Христос воскрес! . Дорогий український народе! . У це найбільше християнське свято небо, земля і глибини підземні осяяні світлом, – світлом життя, світлом радості та силою воскреслого Спасителя. Він розсіює темряву, наповнює наше життя новим змістом...