Серце билося, коли дівчина мала бути мертвою: Гучне вбивство розкрили за допомогою... годинника

Правоохоронці у Греції змогли розкрити резонансну справу завдяки розумному годиннику. Прилад показав, що тривалий час злочинець був ближчим до поліцейських, ніж здавалося. Загадкове вбивство, яке приголомшило всю Грецію, сталося в Афінах ще 11 травня. Під час "пограбування" загинула 20-річна Керолайн Крауч, передають Патріоти України.

На момент трагедії у будинку перебував чоловік молодої жінки. 32-річний пілот заявив, що троє грабіжників нібито увірвалися в їхній будинок в Афінах, зв'язали його і задушили дружину. Одразу після трагедії грецькі правоохоронці почали розшукувати банду злочинців та навіть оголосили винагороду у 300 тисяч євро за правдиву інформацію про вбивць.

Поліцейські навіть затримали уродженця Грузії, який у перші дні після розслідування перетинав кордон із сусідньою Болгарією. Однак згодом виявилося, що чоловік не винен. Істину на трагедію зміг пролити лише технічний аналіз розумного годинника дівчини.

Що встановив розумний годинник

Пристрій, який Керолайн носила у момент трагедії, показав, що її серце билося в той час, коли, як стверджував її чоловік, вона вже була вбита. А датчик активності на телефоні Бабіса Анагностопулоса показав, що він ходив у той час, коли, за його словами, був зв'язаний.

Крім того, хронологія і час злочину, які описував чоловік, відрізняються від того, що зафіксували домашні камери стеження. Зрештою здогадки поліцейських підтвердив технічний аналіз.

Детективи затримали чоловіка Керолайн після поминальної служби. Після 8-годинного допиту він зізнався у вбивстві. Він також розповів про те, що вони з дружиною часто сварилися останнім часом.

Джерело: ВВС

Чемпіон світу зізнався, кого вважає одним із найсильніших українських боксерів ХХI століття

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:29

Чемпіон світу у першій напівсередній вазі за версією WBF Арам Фаніян (24−2, 6 КО) поділився очікуваннями від поєдинку майбутнього бою українця Сергія Дерев’янченка (14−5, 10 КО) з Воном Александром (18−10−1, 11 KO), передають Патріоти України. «Вважаю ...

"Ти шо - москаль?": Кікбоксер із РФ епічно поскаржився на українців та латишів

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:16

Він поскаржився на те, що у Харкові, де він жив на початку повномасштабного вторгнення армії агресорів в Україну, його ображали через мову. "Нам із дружиною було важко в Європі, де сильна русофобія, там про росіян говорять або погано, або ніяк. Усіх зм...