"Шкодую, що подарував швидку смерть": Штурмовик розповів про ліквідацію снайпера-окупанта і прокоментував критику "повільного" контрнаступу

Штурмовик полку "Сафарі" з позивним "Тако" розповів про ліквідацію снайпера-окупанта, зазначивши, що шкодує про те, що подарував йому швидку смерть. Він також відповів на критику "повільного" контрнаступу, оскільки за кожен метр звільненої землі українці платять кров’ю. Його історію опублікувала пресслужба Національної поліції України, передають Патріоти України.

Герою всього 32 роки, сам він родом з Житомирщини. Службу "Тако" розпочав з 2019 року в патрульній поліції, а з початком широкомасштабної війни став штурмовиком полку "Сафарі". Під час одного із штурмів бригади на Бахмутському напрямку, український захисник зміг виявити та знешкодити ворожого снайпера, який підібрався до їхніх позицій.

"Ми чули, що десь працює снайпер, але ми не розуміли звідки саме. Ми з побратимом перебували на пункті спостереження, і в якийсь момент почули російську вимову, яка лунала зовсім поруч. Після, я виглянув та побачив, що це саме снайпер. Реакція моя моментальна! Я відразу відкрив вогонь, і він тільки встиг, що "айкнути", – розповів він.

Після цього, "Тако" зміг "затрофеїти" ворожу зброю та шеврони, закінчити штурмові дії та повернутися разом з підрозділом назад. "Мене ще одне радує, що більше він нікого не зможе вбити. Я навіть уяви не маю, скільки він вже загубив наших хлопців. Жалію лише про те, що подарував йому швидку смерть", – додав військовий.

Штурмовик визнає, що ворог – сильний та потужний, але ми на своїй землі. "Ми воюємо за свою країну та свої родини, а за що воюють вони – незрозуміло", – говорить "Тако".

Крім того, він зазначив, що якщо люди говорять, що контрнаступ йде повільно, то варто пам’ятати, що тут за кожен метр землі проливається кров. "Це все не так просто, як всім хочеться. Їм допомагає те, що їх більше, набагато більше. Але наша перевага, що ми на своїй землі!" – наголосив штурмовик.

Молочка перетворюється для більшості українців на розкіш: Експерти прогнозують подальше зростання цін

субота, 27 липень 2024, 19:00

У червні зростання цін на продукти прискорилося і стало найбільшим з початку 2024 року, нагадують Патріоти України. Восени ще подорожчають п’ять категорій продуктів, серед них і молоко. . Скільки зараз коштує молоко в Україні та чому ціна на нього зро...

Музичний фестиваль "Рандеву" в Юр Малі: Вєрка Сердючка зі сцени звернулася до Алли Пугачової (відео)

субота, 27 липень 2024, 18:00

26 липня, стартував щорічний музичний фестиваль "Рандеву" в Юрмалі, який організувала латвійська співачка Лайма Вайкуле. Не секрет, що на захід вона запросила і українських виконавців, зокрема, Настю Каменських, Макса Барських, ALEKSEEV та Вєрку Сердюч...