Швидка їхала понад 20 хвилин: У Миколаєві фура збила пішохода, залишивши його без ніг (фото)

У Миколаєві фура збила чоловіка і зникла. У потерпілого була травматична ампутація обох ніг, наступного дня він помер. Як повідомив у Facebook очевидець Дмитро Рябченко, ДТП трапилася увечері 4 вересня. За його словами, швидка і поліція їхали на місце більш ніж 40 хвилин, передають Патріоти України.

У коментарі до посту головлікар швидкої допомоги Миколаєва Андрій Самойлов заперечив і сказав, що швидка допомога була на місці події на 22 хвилині. "Єдино вільна!.. А вчасно швидка доїжджає тоді, коли немає половини викликів непрофільних (наприклад, хтось палець зламав, у носі длубаючись)", – зазначив він.

За словами Самойлова, ДТП трапилася близько 20:00 – це час пікового навантаження на "103". "Не звертаєтеся в адекватний час до сімейного лікаря з проблемою, яка не профільна для нас. Погрожуєте, вимагаєте однозначно приїхати, а десь хлопець, дитина або хтось ще потребує нашої допомоги", – підкреслив лікар.

Як пишуть "Новости N", незважаючи на отримані важкі травми, збитий чоловік перебував у свідомості. Він навіть попросив людей, які надавали йому допомогу, зателефонувати сестрі. Приїхавши на місце події, сестра розповіла, що її брату 53 роки, він живе в селі Гур'ївка, в Миколаєві працював на будівництві.

Очевидно, на розвилці чоловік хотів зупинити автомобіль, щоб доїхати додому, але потрапив під колеса.

Лікарка швидкої зробила потерпілому укол знеболювального, після чого його посадили в автомобіль і відвезли в ЛШМД. Наступного дня він помер у лікарні.

Поліція розшукує вантажівку, яка може бути причетною до наїзду на чоловіка. Триває розслідування кримінального провадження, розпочатого за ч. 2 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, якщо вони спричинили смерть потерпілого) КК України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до восьми років.

Фото 18+

Особлива небезпека? Вчені пояснили, як пестициди можуть впливати на розвиток хвороби Паркінсона

п’ятниця, 26 квітень 2024, 9:50

Науковці змогли пояснити, як саме довготривалий вплив пестицидів може збільшувати ризик виникнення хвороби Паркінсона, передають Патріоти України. У новому дослідженні, яке опублікували в науковому журналі Nature, вчені з Каліфорнії (США) намагалися з’...

Залишать без грошей? Усім ВПО в Україні готують перевірки виплат

п’ятниця, 26 квітень 2024, 9:48

У Україні заплановано провести перевірку виплат допомоги внутрішньо переміщеним особам (ВПО). Ця перевірка включатиме порівняння інформації, яку реципієнти надали для отримання допомоги, з даними, що надаються Міністерством соціальної політики та іншим...