Смерть через необережність: В "Артеку" раптово загинула дитина з Росії

Хлопчика госпіталізували з попереднім діагнозом "пневмонія".

У дитячому таборі "Артек", який розташований в окупованому Росією Криму, загинув приїхавший на відпочинок з Санкт-Петербурга 12-річний хлопчик. Про це повідомляє "РІА Новини", передають Патріоти України.

За даними видання, хлопчика госпіталізували з попереднім діагнозом "пневмонія". "11 жовтня з табору "Артек" в ялтинську міську лікарню №1 з попереднім діагнозом "пневмонія" був госпіталізований 12-річний хлопчик, який прибув на відпочинок до дитячого закладу з Санкт-Петербурга. Через кілька годин, незважаючи на проведені медичні заходи, дитина померла", – повідомили в Слідчому комітеті РФ.

Кримінальну справу порушено за фактом заподіяння смерті з необережності. В рамках виробництва пройшла виїмка медичної документації. Також призначені всі необхідні експертизи, допитано керівництво "Артека" і його співробітники. Надалі будуть вивчені умови утримання дитини в таборі, дана правова оцінка організації і надання медичної допомоги, комплексу причин, які привели до загибелі.

Матір зірки серіалу "Слово пацана" вийшла заміж за воїна ЗСУ

вівторок, 16 квітень 2024, 21:16

Зірка скандального російського серіалу "Слово пацана. Кров на асфальті" Микита Кологривий розповів про те, що його мама живе в Україні і навіть вийшла заміж за воїна ЗСУ, передають Патріоти України. В одному з інтерв'ю він зізнався, що підтримує зв'язо...

"Ставтеся з повагою до людей, які своїм життям прикривають ваші дупи": Парамедикиня Пташка звернулася до Ганни Маляр

вівторок, 16 квітень 2024, 20:15

Українська парамедикиня Катерина Поліщук із позивним Пташка 16 квітня розмістила в Instagram відео, у якому звернулася до заступниці міністра оборони України у 2021–2023 роках Ганни Маляр із закликом приїхати до українських захисників на передову, щоб ...