Сподівався, що у копів "серце не камінь": П'яний водій зіграв патрульним на баяні (відео)

Привітав зі святом: п'яний водій зіграв для патрульних на баяні

У новорічну ніч водій напідпитку зіграв столичним патрульним на баяні з нагоди свята. Про це повідомила патрульна поліція Києва, зазначають Патріоти України.

"Патрульні помітили автомобіль ВАЗ, що здійснив проїзд на червоний сигнал світлофора на вулиці Івана Бойчука. Патрульні зупинили порушника й помітили у нього явні ознаки алкогольного сп'яніння", - йдеться в повідомленні.

Пройти перевірку на сп'яніння 43-річний кермувальник відмовився. Однак спробував пом'якшити серця силовіків гарною музикою. Копи оцінили зусилля порушники, записавши та поширівши його виступ. Однак від відповідальності не звільнили.

"Патрульні склали на чоловіка матеріали Після чого, водій зіграв патрульним на баяні", - додали в повідомленні.

Провокації тривають: Тисячі авіарейсів європейських компаній постраждали від перешкод GPS з боку Росії

середа, 24 квітень 2024, 6:30

Тисячі рейсів авіакомпаній до країн Балтії з Великої Британії постраждали через перешкоди супутниковій навігації з боку Росії, передають Патріоти України з посиланням на The Telegraph. Зачеплені рейси за вісім місяців до кінця березня включали 2309 рей...

У кращих "скрепних традиціях": Уродженець Чечні програв жорстким нокаутом, але його команда побила переможця (відео)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:42

У Відні, Австрія, відбувся вечір боксу, який завершився грандіозним скандалом, повідомляють Патріоти України. У рингу зійшлися уродженець Росії Мансур Ельсаєв (18−1, 16 КО), який виступає під прапором Австрії, і кубинець Карлос Альберто Ламела (8−3, 5 ...