Страшно, коли таке повторюється: Ревнивець облив дружину бензином і підпалив

Зараз 36-річна жінка перебуває в лікарні.

У селі Калинівка Снігурівського району на Миколаївщині 45-річний чоловік підпалив 36-річну дружину. Зробив це начебто через ревнощі. Подія сталася 11 жовтня близько 22.40. Про це повідомили у відділі комунікації обласної поліції, передають Патріоти України.

"Подружжя вирішило поїхати у Снігурівку. Для цього потрібно було дістати бензину. За ним пішла жінка, проте довго була відсутня. Тому, коли повернулась, виник конфлікт. Під час сварки чоловік облив дружину тим бензином, який вона принесла, та підпалив", - йдеться в повідомленні.

Зрозумівши що накоїв, зловмисник загасив полум'я. Однак потерпіла зазнала серйозних опіків та була госпіталізована. Зараз 36-річна жінка перебуває в лікарні. А із чоловіком проводяться першочергові слідчі дії. Подружжя має на вихованні трьох неповнолітніх дітей, найменшому з них 11 років. Слідчі відкрили кримінальне провадження. Палієві загрожує до 8 років в'язниці.

Нагадаємо, що зовсім нещодавно у міській лікарні №5 Запоріжжя померла 22-річна Анастасія Ковальова. Її підпалив наречений 28-річний Віталій Чайковський. Анастасії зробили 2 операції. Зчистили обгорілі тканини, накрили рани свинячою шкірою. Під час другої серце зупинилося. Його запустили, жінку ввели у кому. Проте врятувати жінку не вдалося. Здається, такий випадок мав би чомусь навчити наше суспільство, але подібні інциденти чомусь мають тенденцію до повторення.

Титулований український плавець розповів, чому у ТЦК відмовились брати його в армію

середа, 24 квітень 2024, 21:41

Відомий український плавець, який нині працює в Європі, Олег Лісогор пригадав, як на початку повномасштабного вторгнення вирішив піти в армію, передають Патріоти України. «Перші пару тижнів в мене були свої клопоти у Броварах. Потім пішов до ТЦК. Я ж і...

Військовозобов'язані не зможуть отримати паспорти за кордоном, але є винятки (список)

середа, 24 квітень 2024, 21:30

Деякі громадяни призовного віку, попри нову урядову заборону, зможуть отримати закордонні паспорти за межами України. Передбачена низка винятків. Про це йдеться у постанові уряду від 23 квітня, передають Патріоти України. Відповідно до документа, отрим...