Супермодель Ратаковскі заявила про зґвалтування фотографом, той відповів на звинувачення

Американський фотограф Джонатан Ледер відповів на звинувачення супермоделі Емілі Ратаковскі, яка заявила, що піддалася сексуальному насильству з його боку під час фотосесії у 2012 році, передають Патріоти України.

Так, за словами чоловіка, звинувачення Ратаковскі повністю неправдиві й звучать "обурливо і надто по-дитячому". Ледер нагадав, що модель не раз знімалася оголеною в музичних кліпах та для різних журналів, тому він сумнівається, що хтось повірить, ніби-то вона опинилася в позиції жертви. Відповідну заяву фотографа було опубліковано виданням Daily Mail.

"Ви дійсно розумієте, про кого ми говоримо, вірно? Це дівчина, яка з'являлася оголеною в журналі Treats! І стрибала оголеною у відео Робіна Тіка. Ви дійсно хочете, щоб хтось повірив, що вона була жертвою? Мені шкода, що вона знаходиться на тому етапі кар'єри, коли їй доводиться вдаватися до подібної тактики, щоб привернути увагу преси та громадськості. Їй повинно бути соромно", – підкреслив фотограф.

Крім того, представник Ледера Хізер Тайнан в офіційній заяві прозвав Ратаковскі "мстивою" та звинуватив її в жадобі слави й уваги, які вона намагається роздобути за допомогою обману ЗМІ.

Передбачається, що звинувачення моделі в сексуальному насильстві – це помста Ледером за те, що він випустив книгу з її відвертими фотографіями через кілька років після зйомки. Після публікації книги Ратаковскі звернулася до адвоката, адже порахувала, що фотограф не мав права видавати книгу без її згоди. За словами зірки, кадри призначалися тільки для друку в журналі.

Оце так! Телемарафон внесли у звіт Держдепу США про порушення прав людини в Україні

середа, 24 квітень 2024, 11:30

Державний департамент США в опублікованому звіті за 2023 рік щодо порушення прав людини в України згадав національний телемарафон. Відповідний звіт розміщений на сайті американського Держдепу, передають Патріоти України. Там зазначається, що підписання...

Хочуть мобілізувати? Навіщо українців за кордоном кличуть у консульства і чому не видають документи

середа, 24 квітень 2024, 11:28

Оновлення військово-облікових даних чоловіками за кордоном необхідно для того, щоб працівники Територіального центру комплектування розуміли, хто знаходиться за кордоном і не витрачали час на оформлення повісток в Україні. Про це заявив народний депута...